Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cadavrul unui bărbat descoperit într-un apartament din Sebeș. Polițiștii, alertați de vecini

Publicat

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost descoperit într-un apartament din Sebeș, Petrești, în urmă cu câteva zile. Descoperirea a fost făcută de polițiștii din Sebeș după ce autoritățile au fost alertate de vecinii acestuia. 

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani care locuia singur într-un apartament din Petrești. Acesta ar fi fost cunoscut cu afecțiuni medicale.

Polițiștii au descoperit trupul acestuia în data de 19 iulie 2023, Din câte se pare acesta ar fi decedat în urmă cu mai bine de o săpătămână.

Autoritățile au fost anunțate după ce vecinii nu l-au mai văzut pe acesta de câteva zile și după ce în bloc se simțea un miros puternic.

După descoperire corpul neînsuflețit a fost transportat la serviciul de Medicină Legală Alba. Din primele informații nu sunt suspiciuni cu privire la moartea acestuia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax