Connect with us
Publicitate

SPORT

UPDATE: Unirea Alba Iulia – FC Argeș Pitești se joacă

Publicat

UPDATE:  Conducătorii echipei din Cetatea Marii Uniri au reușit să rezolve problema restanţelor financiare, pentru moment. Oficialii albaiulieni au ajuns  la un acord cu jucătorii care și-au depus memorii și au propus acestora o amânare a plăților cu o săptămână, adică până la finele turului de campionat. În urma înțelegerii dintre clubul Unirea Alba Iulia și cei patru jucători care și-au depus memorii, partida de sâmbătă de pe Stadionul „Cetate” se va disputa.

Suma pe care Unirea Alba Iulia o datorează celor patru fobtaliști este de aproximativ 50.000 de euro, bani ce lipsesc cu desăvârșire din fondurile echipei albaiuliene. ”Am discutat cu jucătorii în cauză și au acceptat să se amâne plata datoriilor pentru săptămâna viitoare. Meciul de sâmbătă se joacă”, a declarat Nicolae Lupu, președinte executiv, FC Unirea Alba Iulia.

După seria de trei înfrângeri, Unirea Alba Iulia a mai primit o nouă lovitură. Ca și cum toate problemele acumulate la club nu ar fi fost suficiente, miercuri, în Cetatea Marii Uniri a explodat bomba. Conducerea Clubului Unirea Alba Iulia a fost înștiințată că echipa nu a fost programată pentru jocul de sâmbătă cu FC Argeș Pitești, din cauza datoriilor față de jucătorii care au activat în sezonul trecut.E adevărat că nu suntem programaţi. În acest moment, căutăm soluţii pentru a juca cumva meciul de sâmbătă. Astăzi (miercuri – n.r.) vom afla dacă se va juca acel meci, a spus Nicolae Lupu, preşedintele Unirii Alba Iulia.

De partea cealaltă, antrenorul piteștenilor a anticipat, de marţi, neprogramarea meciului de sâmbătă. „Există zvonuri că, în iarnă, Alba se va retrage din campionat, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă, iar, în ultimele două etape, au fost susţinuţi financiar de cei de la Iaşi, pentru a nu li se anula punctele câştigate cu Mioveniul. Dacă Alba Iulia se va prezenta la acest meci, sper să scoatem cel puţin un punct din această deplasare”, a declarat antrenorul lui FC Argeș Pitești, Iordan Eftimie.

Unirea Alba Iulia ocupă un loc retrogradabil în acest moment, iar orice alt rezultat decât victoria în ultima etapă a turului ar însemna un dezastru pentru „alb-negri”.  Trupa albaiuliană a mai retrogradat o dată, din Liga I, până în al treilea eșalon.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax