Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cadouri de Moş Nicolae de la deţinuţii Penitenciarului Aiud: Mobilier din lemn pentru copiii de la grădiniţa din Mirăslău

Publicat

Penitenciar Aiud

Penitenciar AiudDeţinuţii de la Penitenciarul Aiud au pregătit cadouri de Moş Nicolae pentru copiii de la grădiniţa din Mirăslău. Au recondiţionat mobilier din lemn, care va fi folosit la unitatea preşcolară şi au pregătit un minirecital de colinde.

Darurile vor ajunge la copii vineri. Este vorba despre 23 de scaune şi două mese din lemn puse la dispoziţie de partenerul din proiect – Fundaţia Umanitară „Rescue” Cluj Napoca şi recondiţionate de deţinuţi. Mobilierul a fost reparat, vopsit şi imprimat cu personaje din desene animate.

De asemenea, preotul penitenciarului şi reprezentanţi ai partenerului vor susţine un minirecital de colinde.

Proiectul urmăreşte creşterea responsabilizării deţinuţilor prin implicarea directă în acţiuni în beneficiul comunităţii, valorizarea muncii, precum şi sensibilizarea opiniei publice referitor la realităţile sistemului penitenciar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax