Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Câinele care a atacat o femeie din Alba Iulia și a omorât un cățel a fost eutanasiat la cererea stăpânului

Publicat

pitbull
allthingsdogs.com

Câinele pitbull care vineri, 20 septembrie, a atacat o femeie din Alba Iulia și i-a omorât cățelul, a fost eutanasiat la cererea stăpânului.

De asemenea, potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, autoritățile judiciare au deschis un dosar penal pentru a stabili circumstanțele în care s-a petrecut incidentul. Ancheta vizează fapta în sine și nu o persoană.

Vezi și Fetiță de 11 ani din Alba, mușcată de un câine, în zona feței. Proprietara animalului a decedat după șoc

Reamintim că o femeie din Alba Iulia a fost atacată vineri seară, pe stradă de un câine din rasa pitbull. Aceasta își plimba cățelul, când, un câinele i-a atacat. Cățelul acesteia a fost ucis, iar ea a fost mușcată de picior și de umăr.

CITEȘTE ȘI: Femeie din Alba Iulia, atacată pe stradă de un câine periculos, care i-a ucis cățelul. Animalul este în continuare liber

Vineri noaptea, câinele a fost identificat și capturat, nu înainte însă de un alt atac, asupra unui alt cățel aflat pe stradă cu stăpânul său.

Pitbull-ul era era deținut cu documente legale și înregistrat la poliție, iar sâmbătă după amiază proprietarul s-a prezentat la poliția din Alba Iulia, unde a declarat pierdut animalul.

Pitbull este o rasă de câini de talie medie creată prin anii 1800, prin încrucișări între Bull Terrieri aduși în America din Irlanda și Anglia. Potrivit specialiștilor aceștia nu sunt agresivi cu stăpânul sau familia, dar în unele situații pot fi agresivi cu străinii.

CITEȘTE ȘI: Câinele care a mușcat o femeie din Alba Iulia și i-a ucis cățelul a fost capturat. Proprietarul l-a declarat pierdut

De remarcat este faptul că, în trecut, în Marea Britanie, rasa pitbull a fost supranumită și câinele bonă, pentru grija și atenția pe care o au câinii din această rasa cu cei mici.

sursă foto: allthingsdogs.com

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax