Connect with us
Publicitate

POLITICA

Călin Potor despre Silviu Bian: „Iată cum au înţeles trimişii PDL din Alba în aparatul central să ajute judeţul care i-a propulsat în funcţii înalte”

Publicat

Călin Potor, vicepreşedinte PNL Alba

Cazul de corupţie al  fostului preşedinte ANOFM, Silviu Bian nu rămâne netranşat de Opoziţia din judeţul Alba. Deputatul PNL de Alba, Călin Potor atrage atenţia asupra faptului că tinerilor nu li se dă nicio şansă la un loc de muncă, în schimb „reprezentanţii partidului-stat PDL se dovedesc a fi corupţi pe capete”. Acesta mai arată că trimişii PDL Alba în aparatul central de la Bucureşti au înţeles în mod greşit să ajute judeţul care i-a propulsat în funcţii înalte.

„În tot acest timp în care populaţia este batjocorită, bătrânilor li se ia din bani, iar tinerilor nu li se dă nici o şansă la locuri de muncă, reprezentanţii partidului-stat PDL se dovedesc a fi corupţi pe capete. Ultimul exemplu l-am primit de la vârful ANOFM, secretarul de stat Silviu Bian, reprezentant marcant al PDL Alba, fiind arestat pentru primire de foloase necuvenite, adică bani, adică mită. Fără a uita de prezumţia de nevinovăţie, deocamdată mă raportez la faptul că omul este arestat. Nu mă bucur pentru asta! Dar iată cum au înţeles trimişii PDL din Alba în aparatul central de la Bucureşti să ajute judeţul care i-a propulsat în funcţii înalte”, a declarat Călin Potor.

Reamintim că Biroul Permanent Judeţean al PDL Alba, reunit luni în şedinţă de urgenţă, a luat în discuţie cazul fostului secretar de stat Silviu Bian, a anunțat că se delimitează de orice fapte de corupţie şi a decis excluderea din partid a lui Bian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Dumitru

    miercuri, 19.10.2011 at 14:19

    Tinerii pana in 25 ani, in general absolventii, trebuie pusi, astazi, alaturi de adultii cu varsta peste 45 ani carora la randul lor nu li se mai ofera nici o sansa de a munci cu contract de munca. Cum isi vor completa anii de vechime si stagiul de cotizare pana la implinirea varstei limita de pensionare de 65 ani (raman 20 de ani!!!) nici Dumnezeu nu va sti.

  2. gagautza

    miercuri, 19.10.2011 at 22:39

    pai ideea este doar sa dai bani si apoi sa mori oricum. ce, tu mai asteptzi si pensie? este cel putin optimist, ka sa mu zicem visator… :((((

  3. prostanacul

    joi, 20.10.2011 at 10:33

    cred ca omul se referea si la tine frate-miu… nu numai la alti gagautzi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax