Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Călin Potor îl bate pe Mircea Hava la proprietăţi imobiliare. Vezi unde se află candidaţii la Primăria Alba Iulia în clasamentul pe ţară

Publicat

Cu două luni înainte de alegerile locale, candidaţii partidelor la primăriile din ţară intră sub lupa presei, iar nu mai puţin interesante decât planurile lor de dezvoltare a oraşelor pe care le reprezintă sunt averile pe care aceştia au reuşit să le adune în anii de politică. Econtext a publicat recent o analiză a celor mai bogaţi candidaţi la locale din partea PDL şi USL, iar, în clasament, candidatul USL Alba, Călin Potor se regăseşte pe locul III în timp ce primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava (PDL) se poziţionează abia pe locul 13.

Topul a fost realizat ţinând cont de suprafaţa de teren deţinută de fiecare candidat din partea Puterii şi Opoziţiei, iar, potrivit Econtext, deputatul Călin Potor se găseşte pe un bine poziţionat loc III, cu 1 apartament şi două case şi nu mai puţin de 76.500 mp de teren.

În acelaşi top  apare şi actualul primar al Alba Iuliei şi candidatul PDL Alba la alegerile din vară, Mircea Hava care ocupă locul 13 în clasament. Acesta deţine doar 2 locuinţe şi 1.650 de mp de teren.

Analiza realizată de Econtext relevă faptul că, la nivel de ţară, democrat-liberalii care candidează anul acesta la alegeri sunt mai săraci decât USL-iştii.

Vezi aici averile primarului Mircea Hava şi a deputatului Călin Potor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

10 Comentarii

10 Comentarii

  1. ioan

    marți, 24.04.2012 at 16:51

    hopa potorica tata ,stai bine la averi cali colegii tai .inca un ***** isi arat adevarata fata .rusine…………………..

    • el conquistador

      joi, 26.04.2012 at 07:53

      nu vreau sa il apar pe potor, dar o casa o are in urma mostenirii. Parintii lui au decedat in urma cu un an sau doi. Nu doresc nimanui sa isi piarda parintii asa ca nici nu pun la socoteala ca avere dobindita „ilegal” cum insinueaza ioan, o casa primita in urma pierderii parintilor.
      Daca Potor are defecte sau a facut lucruri rele, sa raspunda pentru ele. Dar
      nimeni, nici Potor nici Hava sau altul, sa nu fie acuzat ca s-a imbogatit putin ca urmare a decesului parintilor. Nu este corect si este inuman.

  2. Alex Danila

    marți, 24.04.2012 at 23:46

    Potor a tot furat din banii tarii de cand e parlamentar!Normal ca e asa bogat! nesimtirea mare e faptul ca tot el arata cu degetul catre actualul primar, zicand ca Hava se imbogateste din proiectele orasului!Redactia Alba24 prezinta articole cu titluri PNListe, de genul Calin Potor IL BATE pe Hava la averi, sau,Zilele Cetatii se tin pe sarite (ca si cum asta ar fi un lucru extraordinar de rau)

    • moderatorul de serviciu

      marți, 24.04.2012 at 23:56

      Danila, esti paranoic. Nu mai folosi Alba24 in scenariile tale. Limiteaza-te lla aprecierile pentru care ai norma zilnica. Si treci la culcare, la ora asta nu ai voie sa te uiti la TV decat cu acordul parintilor

    • el conquistador

      joi, 26.04.2012 at 08:05

      @alex danila.
      stiu ca in calitatea ta de elev in clasa a VIII-a la scoala generala 7 poate iti este mai greu sa intelegi unele lucruri.
      Un eveniment dureros este pierderea parintilor, la orice virsta.
      Potor are ceea ce numesti tu „avere furata” in mare parte din mostenire. I-au murit parintii. Parintii i-au lasat ca mostenire o casa pe care o imparte cu fratele lui, Radu Potor. I-au mai lasat mostenire un sfert din 76.000 mp teren agricol la tara. (si nu toti 76.000 mp asa cum gresit se intelege din articol)
      Iti urez, Alex, sa te bucuri cit mai mult de parintii tai…..

  3. Cristi V

    miercuri, 25.04.2012 at 07:28

    Si care e problema daca cineva economiseste sau stie sa isi foloseasca capu’?
    Poate ca nu a furat, poate sunt mosteniri.
    In Romania toti care au bani sunt hoti restu’ care sunt saraci… aia sunt cinstiti.
    eh… prostia asa se vede

  4. Maria

    miercuri, 25.04.2012 at 08:53

    Culmea frate ! Sa-i plangi de mila nu alta lui Hava asta. El cu spaga de milioane de euro, copii toti pe functii cu salarii de mii de eruo si are doar doua case si 1.650 mp de teren.
    La fel ca mine, muncitoare la Rekord. Chiar ca o duce greu saracu! Om cinstit o duce greu.
    Nu pomeneste nimeni de conturi, nu ale lui, ale rudelor sale. Ca doar nu trece pe numele lui ce are.

    • ghici

      miercuri, 25.04.2012 at 16:22

      Interesant! Are Rekordul serviciu de informatii de sti ca hava are spagi de milioane? Inca ceva. La ora la care ai postat tu comm-ul muncitoarele de la Rekord erau la munca, cu mesteritele urland la ele sa lucreze mai mult, mai repede! Chiar muncitoare sa fii?

  5. NIMIC ADEVARAT

    joi, 26.04.2012 at 22:45

    un top facut de viitorii perdanti ,averea deputatului Potor Calin e mostenita de la bunicul lui care fost ofiter in armata romana,tatal Dr Potor Alexandru si nu in ultimul rind socrului ,Draghici Gheorghe ,avere adunata de trei generatii de oameni ,nu facuta ca actualii politicienii a zilelor noastre care sfideaza bunul simt diversiunea la care recurge actuala putere simtinduse amenintata de candidatul Potor trebuie sa priceapa ca santiunea la vot e inevitabila ,taierea pensilor a salarilor si toate cele nu vor ramine nesantionate;slugarnicia si tacerea de care a dat dovada PDL-ul ii va fi mortala

  6. daca nu are amanta ,nu prinde

    joi, 26.04.2012 at 23:15

    mai credibil era dac ne spuneatii ca Potor are o amanta ,o fetita mai cruduta nu ca o furat din averea urbei ,acum e la moda sa ai amante si e mai usor sa ingiti galusca

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax