Connect with us
Publicitate

POLITICA

Călin Potor, membru PNL şi vicepreşedinte în cadrul Organizaţiei Judeţene

Publicat

Deputatul Călin Potor a fost primit în Partidul Naţional Liberal şi, conform statutului partidului, datorită funcţiei de parlamentar, a primit automat calitatea de vicepreşedinte în cadrul Organizaţiei Judeţene a PNL Alba. Potor a precizat, pentru Alba24.ro, că nu a negociat nimic cu liberalii, la intrarea în partid, poziţia de vicepreşedinte fiindu-i suficientă.

Călin Potor este convins că se va adapta în noul partid, susţinând că s-a înţeles bine cu unii dintre liberali, încă de când şi-a început madatul de parlamentar. „Din punct de vedere al adaptabilităţii, nu cred că este o problemă, nici eu nu sunt un tip scorţos. Am prieteni de peste tot, sunt oameni cu care nu neapărat colaborez, dar mă întâlnesc şi mă simt bine cu ei, încă de la începutul activităţii mele de parlamentar. Spre exemplu, în Comisia de sănătate, la fel, sunt oameni extrem de serioşi şi fără nici un fel de probleme din punctul meu de vedere”, a declarat Călin Potor, pentru Alba24.ro.

În ceea ce privesc planurile pentru viitorul României, deputatul spune că ideile sale se intersectează cu cele ale liberalilor. „Da, cu siguranţă, nu am spus-o doar din vârful buzelor că PNL are soluţii. Într-adevăr, soluţiile pe care le au vizavi de ţara şi de oraşul meu sunt soluţii viabile şi corecte”, a precizat acesta.

Totodată, parlamentarul a mai afirmat că va intra, cot la cot cu ceilalţi liberali, în sondajele de opinie pentru eventuale candidaturi: „Fiecare partid îşi face sondajele şi, dacă are pe cineva care stă bine în sondaje pe segmentul respectiv, îl poate scoate în faţă. Sunt într-un partid şi voi intra cot la cot cu ceilalţi în sondaje, vizavi de eventuale candidaturi. Nu ascund faptul că mi-ar plăcea să rămân acasă. Mie nu-mi place în mod deosebit Bucureştiul”.

Călin Potor îşi păstrează cabinetul parlamentar deschis lângă Stadionul „Cetate” şi aşteaptă în continuare cetăţenii să apeleze la el, pentru probleme.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax