Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Campania “Caravana fondurilor europene pentru satul românesc”, lansată la Târgul “Sărbătoarea Mierii“ de la Blaj

Publicat

Târgul “Sărbătoarea Mierii“ de la Blaj găzduieşte, joi, evenimentul de lansare a Campaniei “Caravana fondurilor europene pentru satul românesc” în judeţul Alba. Vor fi prezentate detalii privind implementarea Programului de Dezvoltare Rurală, precum şi derularea în peste 3.200 de localităţi a celei mai ample campanii de informare a fermierilor, a investitorilor şi a autorităţilor locale care au beneficiat sau pot beneficia de fondurile europene acordate pentru dezvoltare rurală.

Conferinţa judeţeană a campaniei APDRP “Caravana fondurilor europene pentru satul românesc” va promova noile activităţi de informare şi educare destinate publicului ţintă al PNDR, către partenerii de la toate nivelurile decizionale, precum şi către publicul larg. De asemenea, participanţii vor putea vizita rulota expoziţională şi vor putea oferi sugestii de îmbunătăţire a mijloacelor de informare destinate beneficiarilor şi partenerilor de la nivelurile central şi local.

Campania „PNDR vine în satul tău” este finanţată prin Măsura 511.A (Asistenţă Tehnică) a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2007 – 2013 (PNDR). Campania are în vedere acordarea informaţiilor specifice derulării fondurilor europene acordate prin PNDR. În acelaşi timp, se prezintă proiecte de succes, pentru creşterea indicelui de absorbţie corectă a fondurilor nerambursabile acordate prin PNDR.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax