Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Când începe Black Friday 2024. Ziua cu cele mai mari reduceri din an, anunțată de marile magazine

black friday 2023

Publicat

Când începe Black Friday 2024. Data oficială pentru Black Friday 2024 a fost anunțată: 8 noiembrie va fi ziua în care comercianții din România vor lansa cele mai mari reduceri din acest an. În unele magazine, perioada reducerilor se va întinde pe toată luna noiembrie. 

Black Friday reprezintă unul dintre cele mai aşteptate momente ale toamnei, indiferent că vorbim despre români care caută să-şi cumpere electrocasnice şi gadgeturi noi ori despre români care vor să-şi înnoiască garderoba.

Tradiția, preluată din SUA, spune că Black Friday are loc în ultima vineri a lunii noiembrie. În România, pentru a evita aglomerația din preajma zilelor libere de Sfântul Andrei (30 noiembrie) și 1 Decembrie, retailerii au ales să mute această zi, pentru a putea livra comenzile în timp util.

Când începe Black Friday 2024

Black Friday 2024 va avea loc în acest an vineri, pe 8 noiembrie, mai devreme decât în alți ani. Reducerile ar urma să fie lansate începând cu prima oră a dimineții şi vor fi disponibile până la miezul nopţii, în ziua respectivă, în funcţie de stocul disponibil.

Exceptând poate perioada sărbătorilor, „Vinerea neagră” a reducerilor este perioada din an când românii își fac cumpărături, în special online. Cele mai căutate magazine de Black Friday sunt cele de produse electrice, electronice şi electrocasnice, dar şi cele care se ocupă cu comercializarea de haine şi încălţăminte.

Citește și Black Friday: Ce drepturi ai indiferent de preț și cum să te ferești de reducerile false. Ghid de cumpărături

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate