Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Când se deschide Târgul de Crăciun de la Sibiu. Santa’s Land, roată panoramică, patinoar, activități în mai multe locații

Publicat

Când se deschide Târgul de Crăciun de la Sibiu. Evenimentul va fi lansat anul acesta într-o formulă nouă, anunță organizatorii.

Sub tema Christmas Unboxed, a 17-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu își va aprinde luminile pe 15 noiembrie și până pe 5 ianuarie 2025.

Vor fi mai multe locații. În Piața Mare, sub o instalație din zeci de mii de lumini va fi amplasată o terasă unde vizitatorii se pot bucura de preparatele calde de la târg.

Tot aici se vor regăsi Roata panoramică, înaltă de 22 metri, construită special pentru Târgul de Crăciun din Sibiu în 2019. Patinoarul natural va fi amenajat în centrul pieței. Va avea o suprafaţă de 600 metri pătraţi și o capacitate de 300 de persoane.

În Piața Mare se va regăsi și Atelierul lui Moș Crăciun. De asemenea, 120 de expozanți și artizani vor îmbogăți atmosfera de Crăciun prin produsele și obiectele lor.

Târgul de Crăciun de la Sibiu. Santa’s Land

În Piața Mică, Santa’s Land reunește caruselul și trenulețul pentru copii, sania virtuală a Moșului și o cabană unde vizitatorii se pot odihni și încălzi.

Pe fațadele clădirilor din Piața Mică vor fi proiectate animații colorate în spiritul sărbătorilor de iarnă, întinse pe mii de metri pătrați.

În Piața Huet va fi posibilă o plimbare sub o instalație spectaculoasă cu copaci iluminați.

La Atelierul lui Moș Crăciun vor fi organizate mai multe activități, printre care cele de făcut hârtie și de mozaic.

La ediția din acest an a Târgului de Crăciun vor fi prezenți 120 de expozanți din 36 de județe ale României, dar și din Israel, Ungaria și Italia. Vor comercializa produse, decorațiuni, preparate gastronomice și cadouri.

La standuri vor fi produse ca prăjituri artizanale, produse tradiționale afumate și maturate, băuturi calde de sezon, obiecte decorative.

Sunt așteptați peste 300.000 de turiști la ediția din acest an.

Târgul de Crăciun din Sibiu a fost lansat în 2007, fiind primul târg de gen din România organizat după un model european.

Foto: Dragoș Dumitru / Focus Agency

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate