Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Când vine cu adevărat iarna, în 2018. Prognoza METEO până la primăvară

Publicat

Iarna mai aşteaptă până să-şi intre cu adevărat în drepturi. A fost cel mai cald Revelion din ultimul deceniu, cu temperaturi mai mari de 10 grade peste normal, potrivit Realitatea TV. Și de Bobotează, când potrivit tradiției ar trebui să fie cea mai friguroasă perioadă a iernii, temperaturile vor fi neobișnuit de mari. Abia luna februarie va fi o ună autentică de iarnă.

Vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă a anului, a afirmat meteorologul Realitatea TV, Elena Cordoneanu. Chiar dacă până joi temperaturile vor scădea ușor, va urma apoi o nouă încălzire, astfel de pe 6 ianuarie, de Bobotează, vremea va fi la fel de caldă ca de Crăciun sau Revelion.

Cu toate acestea, iarna va veni, cu temperaturi specificie perioadei și cu ninsori, cel mai probabil după jumătatea lunii ianuarie – începutul lunii februarie, pentru că aceasta este, statistic vorbind, perioada de manifestare a anotimpului rece.

În ceea ce priveşte luna martie, aceasta va fi săracă în precipitaţii.

Citește și VREMEA pe trei luni, până în martie 2018. Variaţii de temperatură şi precipitaţii, la începutul anului viitor

sursa: realitatea.net, romaniatv.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax