Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Când vor cădea primii fulgi de zăpadă la Alba Iulia. Prognoza AccuWeather pentru următoarele două luni: soare, ploi și ninsoare

Publicat

ninge, lapovita, vreme, iarna

În luna octombrie vremea rămâne caldă, amintindu-ne de vremea frumoasă de vară. Cu toate aceste vor fi și zile mohorâte cu precipitații. Meteorologii de la AccuWeather spun că la Alba Iulia va ninge mai devreme decât în alți ani. Primii fulgi de nea vor cădea la Alba Iulia în a două săptămână din noiembrie.

În octombrie vremea va fi caldă iar perioadele cu soare vor fi mai multe decât zilele înnorate. Potrivit meteorologilor de la AccuWeather temperaturile nu vor depăși 25 de grade în primele două săptămâni din octombrie, apoi vor sădea brusc sub 18 grade celsius.

Vezi și Vremea se răcește în Alba, în săptămâna 2 – 8 octombrie. Temperaturile maxime nu mai trec de 25 de grade. Prognoza pe localități

În data de 14 octombrie este semnalată o posibilă furtună cu descărcări electrice, iar ploile își vor face simțită prezența în zilele de 19, 21, 23, 26 octombrie.

AccuWeather, un site specializat în prognoze meteo și care furnizează informații despre starea vremii în întreaga lume, a pregătit recent prognoza pentru iarna aceasta și a stabilit data la care locuitorii din Alba Iulia vor pitea vedea primii fulgi de zăpadă din acest sfârșit de an.

Conform datelor oferite de meteorologii de la AccuWeather, în Alba Iulia se va înregistra prima ninsoare în data de 5 noiembrie . Aceasta va fi însoțită de ploaie, iar temperatura minimă în Capitală va ajunge la -1 grade la Alba Iulia, în timp ce maxima zilei se va situa în jurul a 8 grade Celsius.

Perioada în care va ninge la Alba Iulia  se va prelungi până în la sfârșitul săptămânii, în zilele de 6,7,8 și 9 noiembrie. Și în zilele următoare vor fi înregistrate precipitații mixte ploaie și ninsoare. O altă repriză de ninsoare va fi înregistrată pe data de 28 noiembrie, când minimele vor fi de minus 7 grade celsius, iar maximele de 4 grade celsius.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Andrei

    luni, 02.10.2023 at 17:16

    In Alba-iulia n-a mai nins serios de cel putin 5 ani. Din pacate temperaturile sunt tot mai ridicate de la an la an si nu cred sa mai vedem ninsori prin partea aceasta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax