Connect with us
Publicitate

ABRUD

Candidatul independent la Primăria Roșiei Montane reclamă un atac cu ”mesaje otrăvite”. Ce SMS-uri au primit cetățenii

Publicat

Un candidat independent la funcția de primar al comunei Roșia Montană reclamă că a fost atacat cu ajutorul unor ”mesaje otrăvite” transmis prin SMS locuitorilor din comună. 

Tică Darie spune că mesajul este neasumat și că va face sesizare la Poliție. Reprezentanții IPJ Alba au declarat că deocamdată nu a fost înregistrată nici o plângere.

”Stimați contracandidați, unul dintre voi va da cu subsemnatul la Poliție. Mesajul de mai jos, plin de minciuni și calomnii a fost trimis roșienilor în această dimineață de pe numărul 0763280514.

Abia aștept să puteți dovedi în instanță cele scrise în acest SMS și să suportați consecințele, inclusiv pentru obținerea și folosirea datelor roșienilor și folosirea lor în alte scopuri…

O întrebare am, însă: dacă astea sunt argumentele voastre cu care vreți să câștigați alegerile, de ce niciunul dintre voi nu iese PUBLIC cu aceste lucruri? De ce nu iese niciunul dintre voi să susțină, să își asume aceste vorbe? De ce vă e frică? De ce nu semnați mesajul?

Vom afla. Vor afla și roșienii.

PS. Roșieni, oare nu v-ați săturat de tacticile astea? Ieșiți duminică la vot și haideți să punem capăt acestei disperări și acestui mod de a face lucrurile!” a scris pe contul său de Facebook, candidatul independent Tică Darie.

Stimați contracandidați, unul dintre voi va da cu subsemnatul la Poliție. Mesajul de mai jos, plin de minciuni și…

Geplaatst door Tica Darie op Vrijdag 25 september 2020

Tică Darie s-a stabilit la Roșia Montană în urmă cu șapte ani, și-a întemeiat o familie și s-a implicat în viața comunității. A decis că este momentul să se implice și mai mult, așa că ideea unei candidaturi i s-a părut soluția.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax