Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Candidatul PSD pentru Primăria Alba Iulia, Călin POTOR: „Prezența de 37 % pentru mine înseamnă neîncredere totală față de administrația publică locală”

Publicat

calin potor Călin Potor, candidatul PSD la Primăria Alba Iulia a declarat duminică, după închiderea urnelor, că prezența de 37% la vot în municipiu este urmarea nemulțumirii albaiulienilor față de administrația de acum.

„Prezența de 37 la sută pentru mine înseamnă neîncredere totală față de administrația publică locală din Alba Iulia, așa cum prezența mică la alegerile parlamentare înseamnă lipsă de încredere față de parlamentare. Faptul că suntem printre prezențele cele mai mici din țară înseamnă că am avut dreptate și eu și ceilalți contracandidați să candidăm pentru că lucrurile nu merg bine în municipiul Alba Iulia. Sper ca și rezultatele după numărarea voturilor să confirme acest lucru. Oricum, la această oră, marele perdant al acestor alegeri este Mircea Hava și administrația PNL”, a spus Călin Potor, la aproximativ o oră de la închiderea urnelor de vot.

Potrivit candidatului PSD, dorința albaiulienilor de a schimba ceva în viața de zi cu zi este tot mai evidentă.

„Să socotim, 37 la sută prezență din numărul total de alegători e undeva la 20.000, cine va lua 50 % înseamnă că va lua 10.000 de voturi. Dacă un primar de Alba Iulia va avea 10.000 de voturi mie îmi pune un mare semn de întrebare, mai ales că primarul în funcție este cel care are cele mai mari șanse de a fi reales. Pentru el să fie reales cu 8.000 – 10.000 de voturi este o mare neîncredere din partea orașului”, a spus Călin Potor.

Citeşte şi ALEGERI LOCALE 2016 în ALBA: Peste 53% prezenţă la vot, ora 21.00. Alba Iulia, pe ultimul loc, Cîmpeni, cu cei mai mulţi alegători la urne

Călin Potor spune că, atunci când se respectă legea, rezultatele sunt altele , iar în PSD marele câștigător rămâne echipa.

„Am sudat o echipă la municipiu și județ, împreună cu Dîrzu și cu Negrescu pe care foarte greu cineva o va destructura. Începem să avem echipă așa cum mi-am dorit dintotdeauna. PSD-ul are echipă de câștigat alegeri, are echipă de pus administrație și de trimis oameni în Parlamentul României”, a mai spus Călin Potor.

Potrivit unor surse din PSD Alba, candidatul partidului la Primăria Ohaba, Adrian Nicolae Mihălţan, a obținut la alegerile locale un număr de peste 70 de voturi în fața următorului contracandidat.

Din partea PNL la Ohaba a candidat pentru funcția de primar Liliana Ştef.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Eu

    duminică, 05.06.2016 at 23:02

    Daca lumea dorea schimbare te vota pe tine potore :)))))

  2. Contribuabil ...

    duminică, 05.06.2016 at 23:03

    D-le Potor , cred ca altcineva este marele perdant al acestor alegeri locale ? nu sunteti de acord ?

  3. Dan Dinu

    duminică, 05.06.2016 at 23:17

    Stimatul domn de la PSD (azi, ca maine om vedea), ar trebui sa stie ca prezenta scazuta are o singura explicatie: lipsa de interes. Care poate fi generata de relaxare. In cazul in care luam la socoteala explicatia dansului si o combinam cu cele 65% ale lui Hava, se pare ca dansul nu are votanti. Probabil din cauza performantelor flamboiante ca deputat.

  4. S Calin

    luni, 06.06.2016 at 08:38

    Gura mica si voi a ti castigat in orasele voastre cu procentaj pe prezenta poate mult mai mic decat in Alba, domnu Dinu are dreptate este vorba de o lipsa de interes si daca ieseau la vot eu zic ca diferenta probabil era mai mare.

  5. loaza pierduta

    luni, 06.06.2016 at 08:50

    sper numai sa nu te primesca in pnl, ca acolo-ti fug ochisorii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax