Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Căpitanul naționalei de fotbal, Nicolae Stanciu, mulțumit după meciul cu Kosovo: Soarta calificării nu este decisă

Publicat

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Nicolae Stanciu, a afirmat la finalul partidei cu selecţionata Kosovo, scor 0-0, că este convins că la finalul preliminariilor EURO 2024 punctul acesta va conta foarte mult pentru reprezentativa pregătită de Edward Iordănescu.

„Sunt mulţumit pot să spun, având în vedere condiţiile în care s-a disputat acest meci. Ştiam toţi ce ne aşteaptă, că va fi un meci de luptă, şi doar despre lucrul ăsta am vorbit în vestiar, să fim pregătiţi pentru mingi lungi, pentru agresivitatea lor şi cred eu că am răspuns foarte bine ca echipă şi individual, la fel.

În aceste condiţii, cred că rezultatul de 0-0 cu un punct pentru noi este OK. S-a constituit un grup extraordinar de unit, cum nu au mai fost de foarte multă vreme la echipa naţională, suntem foarte bine din toate punctele de vedere, iar astăzi am demonstrat că ştim să şi luptăm, să dăm şi alunecări, să ne batem cu ei atunci când e nevoie.

Mă bucur că toţi am făcut asta, că am muncit pentru acest punct.  Şi sunt convins că la sfârşitul acestei campanii acest punct va cântări mult.

Ştiam ce ne aşteaptă de ieri, că abia ne-am putut antrena pe acest teren, se schimbă tot planul tactic şi tot ce ai pregătit”, a spus Stanciu la DigiSport, potrivit Agerpres.

El spune că soarta calificării în Grupa I încă nu este decisă, dar s-a arătat optimist în ceea ce priveşte şansele României de a fi prezentă la Campionatul European.

„Grupa e deschisă, se poate întâmpla orice. Noi nu trebuie să aşteptăm ca Israelul să se încurce, sau Kosovo, noi trebuie să jucăm cu fiecare dacă vrem să ajungem la Campionatul European, trebuie să ne câştigăm meciurile cu ei.

Dacă merităm să ne calificăm şi suntem mai buni, trebuie să ne câştigăm punctele, nu trebuie să aşteptăm ca ei să se încurce.

Cu siguranţă va fi totul diferit în Elveţia. Acum important este să ne refacem cât mai repede şi sunt convins că putem scoate un rezultat bun în Elveţia”, a completat Stanciu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    sâmbătă, 17.06.2023 at 11:19

    Cred că eşti mulţumit de faptul că nu aţi luat bătaie, ce noroc cu VAR-ul,că ăla v-a salvat de ruşine. În rest o echipă mediocră, ca şi cei care ne conduc. Totuşi e bine că mai visaţi frumos.

  2. Popa marcel

    duminică, 18.06.2023 at 16:38

    Anti fotbal scrie pe ei .Comentatorii prost pregătiții și jucătorii de slabă calitate .Vrem 6 puncte dar fără a pune osul aproape deloc.Kosovo are alta mentalitate .Am fost dominați cap coadă. Ar trebuii sa o lase mai moale cu interviurile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax