Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Captură RECORD de DROGURI în Alba: peste 12 kilograme de ”marfă” confiscate de procurorii DIICOT și trei tineri arestați

Publicat

politie mascati

Peste 12 kilograme de cannabis au fost descoperite în urma unor percheziții în județul Alba, în această săpămână, au declarat surse judiciare pentru Alba24.ro.

Acțiunea a fost realizată de  procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia. În urma acțiunii, trei tineri au fost arestați preventiv, fiind cercetați pentru trafic de droguri. 

De asemenea, drogurile descoperite au fost confiscate. 

Magistrații Tribunalului Alba au admis joi, cererea de arestare preventivă pe numele celor trei tineri din județul Alba.

Admite propunerea Ministerului Public – DIICOT –Serviciul Teritorial Alba Iulia cu privire la inculpaţii P. A. D., S. P. A. şi R.-V. L.-S. şi, în consecinţă: (…) dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: 1. P. A. D., … 2. S. P. A., 3. R.-V. L.-S., … pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 28.11.2019 și până în data de 27.12.2019 inclusiv. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpaţi şi de la comunicare pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 28 noiembrie 2019, ora 19:00”, se arată în decizia pe scurt a Tribunalului Alba. 

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Alba Iulia în termen de 48 de ore.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax