Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CARAMBOL pe DN1, la Unirea: Două femei rănite după ce un camion a lovit un microbuz. Patru maşini implicate în accident

Publicat

politia accident Două femei au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident rutier din cauza căruia circulaţia a fost restricţionată timp de peste o oră pe DN1, în zona localităţii Unirea, între Alba Iulia şi Turda. Un camion a lovit din spate un microbuz. Al treilea autoturism a fost avariat după ce bucăţi din caroseriile maşinilor au fost proiectate pe şosea.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.40, pe strada Avram Iancu din comuna Unirea. Potrivit IPJ Alba, G.I.V. (48 de ani), din județul Suceava, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat o distanță de siguranță față de microbuzul din față, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, primul autovehicul a fost proiectat într-un autoturism condus de o femeie de 58 de ani, din municipiul București.

În evenimentul rutier a fost implicat încă un autoturism, care a fost avariat din cauza dislocării unor element din caroseriile celorlalte autovehicule.

În urma accidentului, două femei, de 34 și 33 de ani, pasagere în microbuz, au suferit leziuni corporale ușoare fără a rămâne internate în spital.

Potrivit Infotrafic, circulaţia pe DN1, în zona localităţii Unirea, a fost restricţionat timp de mai bine de o oră, poliţiştii dirijând traficul alternativ, pe o bandă, până la finalizarea cercetărilor de la faţa locului şi îndepărtarea maşinilor de pe carosabil.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax