Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Caravana Coca-Cola ajunge la Alba Iulia, pentru al doilea an consecutiv. Surprize de sărbători în Cetatea Alba Carolina

Publicat

Caravana Coca-Cola va ajunge, pentru al doilea an consecutiv, la Alba Iulia. Aceasta va fi prezentă în Cetatea Alba Carolina, la Târgul de Crăciun (Parcul Sărbătorilor de iarnă).

Caravana Coca-Cola, celebră în întreaga lume, răspândește magia Crăciunului în mai multe orașe din România, inclusiv la Alba Iulia. Aceasta ar urma să ajungă în Cetate în perioada 17-18 decembrie, potrivit Sales Team Leader Coca Cola HBC România, Sorin Călin.

Reamintim că, anul trecut, Caravana Cola-Cola l-a adus în Piața Cetății pe Moș Crăciun, iar acesta nu a venit cu mâna goală, ci cu aproape 4.000 de sticle de Coca-Cola și multe alte surprize.

Vezi și FOTO-VIDEO: Moș Crăciun s-a întâlnit cu micuții albaiulieni la Caravana Coca-Cola, în Piața Cetății

Coca-Cola este compania care a reușit să folosească cel mai bine în scopuri de marketing, imaginea lui Moș Crăciun. Haddon Sundblom este cel care a gândit și a dat viață acestor campanii. Inspirația a plecat de la poemul lui Clement Clark Moore, „A visit from St. Nicholas” (O vizită de la Sfântul Nicolae).

La Alba Iulia, Parcul Sărbătorilor de iarnă va funcționa în perioada 6 decembrie – 1 februarie, în Piața Cetății, și va avea patinoar, brad de Crăciun, chioșcuri cu produse de sezon, Căsuța lui Moș Crăciun și scenă de spectacole.

Tariful de intrare la patinoar va fi de 5 lei/persoană, pentru fiecare serie de patinaj de o oră, cu TVA inclus. Copiii în vârstă de până la 18 ani sunt scutiți de plata taxei de intrare.

De asemenea, în Parcul Sărbătorilor de Iarnă va fi amplasată Căsuța lui Moș Crăciun, o scenă în aer liber pentru spectacole, dar și bradul de Crăciun.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax