Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Caravana Off-Road Adventure Romania a ajuns în cătunele inaccesibile din Alba. Cadouri pentru copiii din zonele izolate

Publicat

Moș Crăciun a ajuns anul acesta și în cele mai îndepărtate și mai inaccesibile cătune ale județului Alba. Asta grație membrilor clubului Off-Road Adventure Romania, care, ca în fiecare an, duc cadourile acolo unde nimeni altcineva nu poate să o facă. 

”Caravanele Off-Road Adventure Romania sunt acțiuni umanitare pe care le organizăm în fiecare an de Crăciun și de Paște. Beneficiarii sunt bătrânii şi copiii izolaţi din cătunele şi zonele foarte sărace ale Romaniei” au scris reprezentanții clubului pe site. O acțiune pe care o fac, de altfel, de 20 de ani. 

Vineri, membrii clubului au împărțit cadourile în 375 saci alimentari, 375 saci nealimentari și 57 ghiozdane cu rechizite pentru copii de grădiniță, gimnaziu și liceu.

Sâmbătă, caravana cu mașinile de teren a plecat pe teren pentru a duce cadourile fiecărei familii. ”În plus a venit și Moș Crăciun și a împărțit copiilor 70 de saci cu dulciuri, 57 ghiozdane cu produse de igienă, multe cadouri constând în haine și jucării pentru băieți și fete” a transmis pentru Alba24, unul dintre membrii clubului. 

În drum spre Ponor

Prima localitate vizitată anul acesta a fost Ponor, județul Alba. 

Pasionații de off-road organizează aceste caravane umanitare de 20 de ani. 

  • Suntem oameni dintre cei mai diferiți. Lucrăm în multinaționale, avem firme, facem consultanță. În timpul săptămanii purtăm sau nu costume, dar nu ieșim în evidență. Însă pentru fiecare dintre noi, gândul weekendului cu mașina sau motocicleta pe munte sau cu cortul la mare ne umple de energie – așa se prezintă membrii clubului. 

Organizația este foarte implicată în acțiuni civice și participă la împăduriri, ecologizări și la campanii umanitare. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax