Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Care este starea fetei de 16 ani din Sebeș care s-a răsturnat cu mașina pe drumul spre Daia Română. Cum s-ar fi produs accidentul

Publicat

O fată de 16 ani din Sebeș se afla la volanul autoturismului care s-a răsturnat luni, pe drumul județean DJ 106K, spre Daia Română. Adolescenta ar fi luat mașina părinților fără ca aceștia să știe. La momentul accidentului, aceasta se afla în autoturism împreună cu o altă fată, tot din Sebeș, în vârstă de 15 ani. 

În urma evenimentului rutier, adolescenta de 16 ani a fost rănită grav și a ajuns cu elicopterul SMURD la Spitalul din Târgu Mureș. Pasagera, în vârstă de 15 ani, a fost și ea rănită, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia.

Potrivit unor surse medicale, tânăra în vârstă de 16 ani este în prezent internată pe secția ATI, în stare gravă. Adolescenta a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, este sedată, intubată și ventilată mecanic. În acest moment, medicii sunt extrem de rezervați în privința prognosticului.

Vezi și UPDATE FOTO-VIDEO: ACCIDENT grav la Daia Română. O adolescentă de 16 ani s-a răsturnat cu mașina. A intervenit elicopterul SMURD

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 februarie 2023, în jurul orei 13:30, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu victime omenești, pe DJ106K, pe raza localității Daia Română.

Din cercetări a rezultat că o tânără de 16 ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, fără să dețină permis de conducere, pe direcția de mers Sebeș-Daia Română, la kilometrul 6+500 m, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În autoturism a fost identificată, ca pasageră, o tânără de 15 ani, din Sebeș.

În urma accidentului, a fost solicitat elicopterul SMURD de la Târgu Mureș pentru preluarea tinerei de 16 ani, iar cea de-a doua persoană, tânăra de 15 ani, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Autoturismul condus de tânăra de 16 ani a fost luat de către aceasta fără știința sau consimțământul părinților.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax