Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Care este starea tinerei însărcinate din Alba, rănită în accidentul grav de pe DN 1 Sibiu- Sebeș, în care au murit trei persoane

Publicat

Tânăra de 30 de ani din Alba, însărcinată în 30 de săptămâni, implicată în accidentul deosebit de grav de duminică după-amiaza, petrecut pe DN1 Sibiu-Sebeș este internată în spital.

Trei persoane și-au pierdut viața în accident, două din Alba și alta din Sibiu

Vezi UPDATE FOTO-VIDEO: Mașină din Alba, implicată în ACCIDENT MORTAL pe DN1 Sibiu-Sebeș. TREI persoane decedate

Tânăra fost singura care a supraviețuit în urma accidentului și se afla într-un Volkswagen Golf înmatriculat în Alba, în momentul impactului.

”Starea pacientei este stabilă. Este internată pe Secția Ortopedie, diagnosticul fiind de fractură al femurul stâng. Are mai multe contuzii și traumatisme.

A primit consultații de specialitate ginecologice, iar medicul a constatat că fătul este sănătos. Vor mai urma și alte investigații”, spune Decebal Toderiță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu, potrivit oradesibiu.ro.

Cum s-a întâmplat tragedia de la Sibiu

Cele două persoane din Alba care și-au pierdut viața ar fi fost soț și soție (58 de ani, respectiv 49 de ani), din Căpâlna.

În cealaltă mașină implicată în accident (un taxi Dacia Logan) se afla doar șoferul, un tânăr de 32 de ani, sibian. Ar fi murit pe loc, după ce ar fi fost proiectat prin parbriz, potrivit unor martori.

Ar fi condus cu viteză mare și ar fi depășit mai multe mașini, înainte să intre în coliziune frontală cu mașina de Alba. Era șofer de taxi de 8 luni, dar nu se afla în timpul serviciului în momentul accidentului.

Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate rezultă că șoferul autoturismului condus spre Sibiu (taxi-ul, n.r.), în vârstă de 32 de ani, sibian, singur în mașină, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul (Volkswagen Golf înmatriculat în Alba – n.r.) condus regulamentar spre Alba.

În Golf se aflau șoferul în vârstă de 58 de ani și două pasagere, una de 49 de ani, cealaltă de 30 de ani, aceasta din urmă însărcinată, toți trei din județul Alba.

Din păcate, cei doi conducători auto și femeia în vârstă de 49 de ani au decedat, femeia însărcinată fiind transportată la spital cu răni grave.

Accidentul s-a petrecut pe DN1 în județul Sibiu, între localitățile Cristian și Săcel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    luni, 05.04.2021 at 13:27

    Decedatul din masina W este cumnatul meu ( fratele sotiei ) .Gelu Stoian.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax