Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Care sunt premiile oferite de sponsori la tombola de la centrul de vaccinare ”Drive Thru” de la Alba Iulia. Anunțul primarului

Publicat

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a anunțat pe contul său de Facebook premiile care vor fi oferite la tombola organizată cu prilejul caravanei de vaccinare. 

Reamintim că sâmbătă, în parcarea Stadionului ”Cetate” din Alba Iulia (foto), toate persoanele care vor să se vaccineze vor putea să o facă direct din mașină.

Citește și Klaus Iohannis anunță PRIMA ETAPĂ de RELAXARE, din 15 mai: Se elimină restricţiile de circulaţie noaptea și masca în exterior

Participanții vor fi recompensați, o premieră în România. Primarul spune că toate premiile provin de la sponsori, fără nici o cheltuială de la bugetul local.

Primele 100 de persoane care vor veni vineri, sâmbătă și duminică la Centrul de Vaccinare Drive Thru, vor fi premiate cu un tichet pentru spălarea exteriorului autoturismului. În total sunt 300 de astfel de premii, suportate de un om de afaceri care a ales să rămână anonim.

Premiile la tombolă:

Premiul 1: Smart TV – LG – 123 Cm – 4K
Premiul 2: Aspirator Vertical BOSCH
Premiile 3-5: Boxă portabila Well

Extragerea va avea loc Duminica, la finalul campaniei de vaccinare și va fi transmisa live pe Pagina de Facebook a Primăriei.

”Mă simt dator să fac o serie de clarificări. Vaccinarea este un act benevol, fără ca libertatea cuiva să fie îngrădită! La fel, toți voluntarii dar și sponsorii ni s-au alăturat benevol.

Premiile, tombola și alte surprize provin de la sponsori care și-au dorit să încurajeze un act responsabil! Nicio cheltuială legată de premii și tombolă nu este suportată de bugetul local al Municipiului Alba Iulia! Pe această cale le mulțumim tuturor voluntarilor și sponsorilor care au venit alături de noi” a transmis Gabriel Pleșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax