Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Cargo-biciclete gratuite pe străzile din Alba Iulia, de 9 mai, Ziua Europei. Organizatorii vor explica modul în care funcționează

Publicat

Administraţia locală din Alba Iulia va pune la dispoziţia celor care se vor afla luni, 9 mai de Ziua Europei, pe Platoul Cetăţii Alba Carolina, cargo-biciclete de test, în mod gratuit, în cadrul unui eveniment care îndeamnă la mişcare şi la promovarea acestor vehicule ca alternative de mobilitate prietenoase cu mediul înconjurător.

„Pe 9 mai sărbătorim împreună Ziua Europei în Cealaltă Capitală! Marcată în fiecare an la data de 9 mai, se doreşte a fi o zi în care cetăţenii Uniunii Europene să simtă că fac parte dintr-o mare familie care împărtăşeşte aceleaşi valori. (…)

Primăria municipiului Alba Iulia lansează o invitaţie tuturor doritorilor să participe la un eveniment prilejuit de această dată.

Sărbătorim ziua Europei, luni, 9 mai, în intervalul 15,00- 18,00 pe Platoul Cetăţii, printr-un eveniment care îndeamnă la mişcare şi la promovarea cargo-bicicletelor ca alternative de mobilitate prietenoase cu mediul înconjurător”, se arată într-un comunicat postat, vineri, pe pagina de Facebook a administraţiei locale.

Vor fi puse la dispoziţia celor prezenţi cargo-biciclete de test, în mod gratuit, iar organizatorii le vor arăta şi explica acestora modul de utilizare şi beneficiile acestor vehicule de transport alternativ.

Participanţii vor avea parte de surprize şi vor primi premii simbolice pentru participare.

Utilizarea cargo-bicicletelor este promovată ca mijloc alternativ de transport al mărfurilor şi ca opţiune personală pentru petrecerea timpului liber, activităţi în familie, pentru cumpărături, sau servicii.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax