Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Carne confiscată de poliţiştii din Alba. Un şofer din Cugir transporta peste 100 de kilograme, fără acte de provenienţă

Publicat

porc

Un bărbat din Cugir, care transporta peste 100 kg de carne, pentru care nu deţinea acte de transport şi de provenienţă a fost sancţionat de poliţişti. Aceştia au confiscat cantitatea de carne, în valoare de 825 de lei.

Marţi dimineaţa, poliţiştii Serviciului Rutier Alba Iulia, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii de investigare a fraudelor din Cugir pe DN 7, în afara localităţii Balomir, au oprit pentru control o autoutilitară condusă de M.I., de 50 de ani, din Cugir. Bărbatul transporta 106 kilograme de produse din carne, pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă şi transport.

Faţă de M.I. a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite. Poliţiştii au dispus confiscarea întregii cantității de carne, în valoare de 825 de lei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax