Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Carnea de miel, la mare trecere în piaţa volantă din Alba Iulia

Publicat

piata volanta

Comercianţii din piaţa volantă din Alba Iulia nu se plâng de lipsă de clienţi, în apropierea Sărbătorilor Pascale. Oamenii au stat la cozi la tarabe, pentru a-şi procura, pe ultima sută de metri, verdeţurile şi carnea de miel, tradiţională pe masa credincioşilor.

Vineri, în jurul amiezii, standurile din piaţa volantă, amplasată de câteva zile în parcarea din zona Spitalului Judeţean Alba, erau aproape goale. Comercianţii au vândut joi majoritatea produselor şi îşi mai aşteptau ultimii clienţi. La mare căutare au fost şi vineri, mieii. Doar la o singură tarabă s-au vândut, vineri, 13 miei, iar joi, alţi 17. Preţul unui kilogram de carne de miel este 25 de lei, dar, potrivit comercianţilor, oamenii preferă să cumpere mielul întreg. „Am avut 30 de miei şi i-am vândut pe toţi. Preţul unui miel, la mine, variază între 200 şi 300 de lei, în funcţie de mărimea acestuia”, a explicat un vânzător.

La fel de bine s-au vândut şi verdeţurile. Preţul unei legături de ridichi este 1,5 lei, similar celui pentru ceapă verde. Un kilogram de spanac costă, în piaţa volantă, 4 lei, iar morcovii – 3,5 lei kilogramul. „Cumpără lumea. Salata nu a prea trecut, din cauză că anul acesta e mai mică. O vând cu 1 leu. În rest, lumea vine, e rău, doar că nu avem umbrelă şi ne bate soarele în cap”, ne-a spus o femeie.

Piaţa volantă din Cetate este deschisă doar până vineri după-amiaza.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax