Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cartierul Partoș din Alba Iulia, complet blocat din cauza traficului. Coada de mașini ajunge pe centura municipiului

Publicat

Cartierul Partoș este complet blocat duminică după amiază din cauza traficului infernal de la ieșirea din oraș spre Sebeș. Aplicațiile de trafic semnalizează situația, însă asta nu-i ajută pe șoferii care așteaptă la coadă aproape fără să se miște de pe loc. 

”Am înțeles că se lucrează la drum pe la 3 Poduri. Zic șoferii, nu știu. Este dezastru, deja suntem în mare întârziere și nu se mișcă nimic. Prima dată am crezut că e ceva accident” a transmis un cititor Alba24, aflat în trafic. 

Citește și Termen prelungit pentru finalizarea reparațiilor la podul peste râul Mureș, pe DN1, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș

De altfel, coada de mașini a ajuns deja pe centura ocolitoare a municipiului Alba Iulia. 

Centrul InfoTrafic al Poliției Române semnala situația la ora 13,15, când a emis o alertă de trafic. Statusul acestei alerte este încă ”activ”. 

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 (E81) Alba Iulia – Sebeş, la kilometrul 374 (la ieşirea din municipiul Alba Iulia), se efectuează astăzi, până în jurul orei 16.30, lucrări de asfaltare. Din acest motiv, circulaţia rutieră pe sensul către Sebeş se desfăşoară îngreunat, în condiţii de aglomeraţie” au transmis polițiștii, doar că situația nu s-a îmbunătățit după ora 16,30, ba din contră.

S

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax