Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cascadorul din Alba Iulia, Lae Dreghici, a anunțat pe Facebook că are COVID-19. De curând a împlinit 70 de ani

Publicat

Cascadorul Lae Dreghici din Alba Iulia a anunțat pe într-o postare pe Facebook că a fost testat pozitiv pentru COVID-19. 

Anunțul vine la fix o săptămână după ce acesta și-a serbat ziua de naștere într-un mod unic, print-un spectacol cu cascadorii la Oarda de Jos.

AICI: VIDEO Momentul în care Lae Cascadorul sare cu mașina, la 71 de ani

”ANIVERSARE CU COVID. Dragi prieteni, sunt POZITIV, am COVID !”, a scris Lae Cascadorul pe Facebook, sâmbătă 23 iulie. Imediat prietenii și cunoscuții acestuia i-au trimis mesaje de încurajare și de însănătoșire grabnică.

Cunoscutul cascador a împlinit în luna iulie 70 de ani. În urmă cu o săptămână, Lae”, cum îi spun prietenii, și-a sărbătorit vârsta printr-o nouă cascadorie „Aniversare cu Cascade” – cu momente de muzică, cascade moto și auto.


Lae Dreghici a primit distincția ”Urbis Grates” din partea Municipiului Alba Iulia, ca semn de mulțumire și respect pentru activitatea sa.

„Trăiesc ca să risc, risc ca să trăiesc” a fost moto-ul după care s-a ghidat tot timpul celebrul cascador albaiulian.

CITEȘTE ȘI: FOTO-VIDEO: Cascade auto cu Lae Dreghici, lângă Alba Iulia. Imagini spectaculoase de la evenimentul aniversar

Adrenalina și situațiile la limită au fost cele care i-au creat zona de confort încă din copilărie, iar mai apoi, l-au făcut să își descopere menirea în viață, transformând pasiunea pentru risc, într-o meserie.

Cea mai spectaculoasă a lui Lae Dreghici a avut loc în 1995. Cascadorul albaiulian „a zburat“ 63 de metri cu o Dacia 1300, modificată, de pe o trambulină cu o înălţime de patru metri.

YouTube video

Cascadoria a devenit celebră atunci și ajuns până pe posturile televiziunilor din Statele Unite ale Americii. Cascadorul albaiulian „a zburat“ cu o Dacia 1300, modificată, de pe o trambulină cu o înălţime de patru metri, peste două TIR-uri aşezate unul după celălalt, dar și peste un morman de cartoane lung cât alte două tiruri, amplasate pe șoseaua de centură a orașului. A fost cea mai spectaculoasă cascadorie a momentului, la care au fost martori peste 40.000 de spectactori.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax