Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Cât a plătit Primăria Alba Iulia ca să înlocuiască podul ”capcană” de lângă Electrica

Publicat

Podul care permite accesul în Cetatea Alba Carolina, din parcul de joacă de la Electrica a fost în sfârșit reabilitat, după ce o bună perioadă a fost plin de găuri și deseori cârpit de angajații primăriei cu câte o scandură.

Potrivit primăriei Alba Iulia, din cauza stării precare în care se afla, podul a fost refăcut în totalitate. Lucrarea a costat nu mai puțin de: 98.001,71 lei cu TVA, adică aproximativ 20.000 de euro, cam cât costă o cabană de lemn.

Spre exemplu, lângă Râpa Roșie de la Sebeș, pe un site de vânzări, o cabană de lemn a fost scoasă la vânzare cu prețul de 21.000 de euro.

Acum, podul are o lungime de aproximativ 20 m și este realizat din lemn de brad pe grinzi de metal.

CITEȘTE ȘI: UPDATE FOTO ȘTIREA TA: Podul de acces în Cetatea Alba Carolina dinspre Electrica, o adevărată capcană pentru trecători

Executantul lucrării este Transilvania Prest Solution SRL.

“Reușim să redeschidem accesul în latura de sud-est a Cetății. Podul de lemn din zona Electrica, așa cum îl știu albaiulienii, a fost reconstruit de la zero nu a suportat doar lucrări de reparații. Am preferat să facem lucrurile exact așa cum trebuie, pentru că siguranța celor care vor trece pe acolo, zi de zi, e mai importantă decât un plan sau o soluție tehnică rapidă.” – Voicu Paul, viceprimar cu atribuții de primar al Municipiului Alba Iulia, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    marți, 09.06.2020 at 18:39

    Normal, pentru ca au folosit brad baituit, care peste doi ani va fi o noua capcana. Daca era facut din esenta tare si imbibat cu o substanta impotriva apei, ce mai lucrau peste doi ani. Daca aceasta idee cu brad apartine Primariei insemna ca acolo, la biroul tehnic, sunt angajati doar frizeri care nu si-au gasit de lucru si maturatori handicapati.

  2. kretz

    marți, 09.06.2020 at 19:28

    in cetate inca se mai poate vedea lemn pus de vauban pt ca e de esenta tare nu cel mai slab lemn posibil – brad – cum pune gasca de la primarie (ca nu s-a schimbat nimic daca a plecat un mustacios, contractele se fac de aceiasi oameni si cu aceleasi firme), lemn care sigur c-a explodat peste tot: la poarta I, la pasarela de la poarta IV etc. dar sigur ca pe ei îi intereseaza doar faptul ca la fiecare 2-3 ani va trebui inlocuit si asa vor avea un nou contract de dat cui dă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax