Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Cât a plătit Primăria Alba Iulia pentru concertele de 1 Decembrie. Suma cheltuită pe Subcarpați și Grigore Leșe

Publicat

La Alba Iulia, de 1 Decembrie, au avut loc două concerte suportate din banii primăriei. Mai exact un concert în ziua de 1 decembrie, vineri și unul sâmbătă. 

Vineri au urcat pe scenă Grigore Leșe și invitații săi – soprana Mihaela Pletea, Maria Chifu, Ioana Demetra Gârleanu, Taraful Cătălin Iancu.

Sâmbătă, 2 decembrie, pe scena amplasată în Piața Cetății din Alba Iulia au urcat cei de la formația Subcarpați, alături de Domino și Grupul Iza.

Pentru cele două zile de concerte Primăria Alba Iulia a plătit 179.500 de lei. Adică undeva la 35.000 de euro. În această sumă a intrat prestația, transportul, cazarea și protocolul pentru artiști.

Reprezentații primăriei au declarat pentru alba24.ro că nu dețin sumele defalcate. Mai exact nu au precizat cât a costat fiecare formație în parte.

Însă, pe surse, cei mai scumpi ar fi cei de la Subcarpați alături de Grupul Iza. Pentru ai aduce pe scenă de 2 decembrie, Primăria ar fi plătit undeva în jurul sumei de 20.000 de euro.

CITEȘTE ȘI: Veta Biriș și Furdui Iancu, replică dură la Grigore Leșe. De 1 Decembrie cei trei au împărțit scena la Alba Iulia

Concertul de vineri seara, a lui Grigore Leșe a început cu o oră mai târziu. Deși era programat să înceapă la ora 19.30, acesta a început la 20.30, iar focul de artificii a fost decalat cu 40 de minute.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Nicu Gergely

    luni, 04.12.2023 at 13:05

    Din pacate multa lume cu copii a plecat, focurile de artificii nefiind decalate cum spuneti, cu 40 de min, ci cu 70 de min. Au inceput la 21.40, si erau programate la 20.30

  2. X

    marți, 05.12.2023 at 18:01

    Nu-i prost ăla care cere!Prost e ăla care dă!Recte,primarul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax