Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cât te va costa în 2012 o vizită la medic? Vezi tarifele practicate la secţia de Medicină Internă a Spitalului Judeţean Alba

Publicat

spital judetean alba

Consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa de miercuri tarifele practicate de secţia de Medicină Internă – geriatrie şi gerontologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, pentru serviciile medicale de bronhoscopie. La solicitarea medicilor, tariful la cerere pentru serviciile medicale de spirometrie vor fi diminuate, începând cu 2012, la 15 lei, în timp ce serviciile medicale de bronhoscopie vor costa 250 de lei.

Aprobarea acestor tarife se datorează achiziţionării de aparte medicale, în cadrul Compartimentului de Pneumoftiziologie din cadrul secţiei de Medicină Internă. Serviciile de medicale de bronhoscopie la cerere vor costa, de anul viitor, 25 de lei, iar medicii specialişti susţin că preţurile au fost stabilite în urma unor studii ale tarifelor de pe piaţă.

Vă prezentăm tarifele practicate de secţia de Medicină Internă – geriatrie şi gerontologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba în anul 2012:

– Administrare intravenoasă de medicamente – 5 lei
– Examen electrocardiograf – 15 lei
– Oscilometrie – 10 lei
– Spirometrie – 15 lei
– Aerosol – 5 lei
– Servicii medicale de bronhoscopie la cerere – 250 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax