Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cât va costa repararea trotuarelor, a rigolelor și a podețelor din Sebeș, în următorii patru ani. Licitația a fost lansată în SEAP

Publicat

Primăria Sebeș alocă până la 8,4 milioane de lei pentru repararea trotuarelor, a rigolelor și podețelor din municipiu, în următorii patru ani.

Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului (SPAP) Sebeș a lansat marți, 8 august, în SEAP, o licitație pentru lucrări de reparații trotuare, rigole și podețe de pe raza municipiului Sebeș, în perioada 2023 – 2027.

Valoarea contractului este estimată între 2.000.000 ș8.400.000 de lei, fără TVA. 

„Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului în calitatea sa de administrator al domeniului public al municipiului Sebeș are obligația de a găsi soluții eficiente pentru o cât mai bună organizare și eficientizare a activităților derulate în municipiu. (…)

În scopul satisfacerii cerințelor desfășurării traficului rutier și pietonal în condiții de siguranță și confort deplin, precum și pentru conservarea patrimoniului rutier, administratorii drumurilor publice execută periodic lucrări și servicii de întreținere și reparații a drumurilor, trotuarelor, aleilor și podețelor”, se precizează în caietul de sarcini.

Potrivit proiectului, reparațiile vor avea loc pe întreaga rețea de străzi din municipiul Sebeș, în funcție de gradul de uzură sau deteriorare.

Se vor executa următoarele tipuri de lucrări:

  • Reparații trotuare
    • înlocuire borduri
    • înlocuire dale
    • aducerea la cotă capace cămine carosabile și guri de scurgere
  • Reparații rigole
  • Execuția podețelor

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax