Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cât va plăti o femeie din Abrud pentru o palmă dată peste față unui tânăr, într-un bar. De la ce a pornit scandalul

Publicat

O femeie din Abrud a fost condamnată recent la o amendă penală de către Judecătoria Câmpeni, pentru o palmă dată unui minor. O primă decizie a fost dată de către magistrați în data de 11 aprilie 2023.

De asemenea motivarea a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro. 

Motivul pentru care femeia l-a pălmuit pe minor este acela că s-a suparat după ce fiul ei ar fi primit prea puțini bani din parte unor prieteni pe care i-a ajutat la tăiat de lemne.

Fapta s-a petrecut în data de 8 februarie 2022, dar o decizie a venit abia peste un an.

În linii mari, trei prieteni au mers într-o dimineață la tăiat  de leme. După ce au lucrat mai bine de trei ore și-au dat seama că mai au nevoie de ajutor și l-au sunat fiul femeii căreia i-au spus că dacă îi ajută, va primi câte 20 de lei de la fiecare.

Tânărul a acceptat, iar la sfârșitul zilei, a primit 60 de lei, dar a devenit nemulțumit pentru că ar fi primit prea puțin.

”Pe fondul acestei nemulţumiri s-a dus acasă și i-a povestit mamei sale cele întâmplate care foarte nervoasă s-a dus pe terasa barului Imperial din orașul Abrud, unde le-a reproşat tinerilor că și-au bătut joc de munca fiului său.

Cei trei i-au explicat că fiul ei a primit exact suma de bani promisă aceasta a devenit tot mai agitată și i-a aplicat o palmă peste fata persoanei vătămate  fără ca acesta să riposteze în vreun fel.

Inculpata a susținut că a procedat în acest mod întrucât s-a enervat de modul în care s-a comportat persoana vătămată, acesta adresându-i cuvinte vulgare, lovitura cu palma pe care i-a aplicat-o minorului nefiind de intensitate mare” se arată în motivarea instanței.

Drept urmare, pentru fapta sa, femeia a fost condamnată la o amendă penală, dar și daune morale către tânărul pălmuit.

Pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe a fost condamnată la o amendă penală de 800 de lei și plata a 500 de lei daune morale către tânărul pălmuit.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax