Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Câte persoane sunt în carantină sau izolare în Alba. Verificări la Alba Iulia, Aiud și Câmpeni, amenzi de 190.000 lei

Publicat

În judeţul Alba se aflau 128 de persoane în carantină şi 241 persoane izolate la domiciliu, luni, 27 aprilie, potrivit datelor transmise de Instituția Prefectului Alba.

Potrivit sursei citate, până la această dată au ieşit 682 persoane din carantină şi 4.415 persoane din izolare la domiciliu.

Vezi și Trei noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, în județul Alba. Bilanț: 166 de îmbolnăviri, 104 vindecări, 9 decese

În ultimele 24 de ore, 221 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

S-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 218 persoane, iar echipaje mixte de polițiști, jandarmi, polițiști locali și lucrători MApN au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat de siguranță publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare.

Au fost verificate 1.488 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și a măsurilor impuse de starea de urgență.

În urma activităților au fost identificate 119 persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea, acestea fiind sancționate cu amenzi în valoare de 190.500 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax