Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Câți ani va sta după gratii un bărbat din Alba Iulia care a jefuit cazinoul amplasat lângă o biserică din centrul orașului

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia care a jefuit un cazino din centrul orașului a fost recent condamnat pentru tâlhărie calificată. Condamnarea a venit relativ repede, la câteva luni distanță de la comiterea faptei. 

În data de 28 iunie 2024, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au dat o primă decizie în acest caz. 

Bărbatul a bătut-o pe una dintre fetele angajate în cazino pentru a o obliga pe aceasta să îi dea banii din seiful sălii de jocuri. 

Inculpatul se află în arest preventiv, în Penitenciarul Aiud.

Fapta pentru care a fost  judecat și condamnat a avut loc în noaptea de 8 martie 2024. Cazinoul în care a comis atacul este ”House of Games”, aflat chiar în centrul orașului.

După atac, a fost prins rapid de polițiști. Mai exact la o oră, în camera unui hotel din Alba Iulia. Prejudiciul cauzat a fost de 20.000 de lei.

Ce au reținut magistrații

Fapta pentru care se află în arest preventiv a fost detaliată de magistrații Judecătoriei Alba Iulia. Dosarul a trecut în data de 14 mai 2024, de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

CITEȘTE ȘI: Tâlhărie la o sală de jocuri de noroc din Alba Iulia. Câți bani a reușit să fure un bărbat și unde a fost găsit de polițiști

”(…) inculpatul în data de 08.03.2024, în jurul orei 03:08, în timp ce se afla în incinta sălii de jocuri de noroc House of Games din Alba Iulia, a lovit-o pe persoana vătămată angajată a localului, cu piciorul și pumnul în zona feței și cu pumnul în zona capului, cauzându-i astfel leziuni corporale ce au necesitat, pentru vindecare, un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale, iar în acest context i-a solicitat banii aflați în seiful persoanei vătămate remițându-i, pe fondul stării de frică, sumele de 19089 lei și 100 euro și un card bancar”, se arată în motivarea instanței.

Decizia instanței

Bărbatul nu se află la primul contact cu legea. Acesta a mai fost condamnat și în trecut pentru alte fapte. Pentru tâlhăria din martie inculpatul a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax