Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Câți membri a pierdut USR, după demisia lui Dacian Cioloș de la conducerea formațiunii

Publicat

Au plecat aproximativ 400 de membri USR și au venit circa 100 de persoane noi în partid, după ce Dacian Cioloș a renunțat la președinția partidului, precizează purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Ionuț Moșteanu.

„La o primă vedere pare că de la 1 februarie până astăzi (luni – n.r.) au plecat aproximativ 400 de colegi și au venit aproximativ 100 de colegi noi.

Plecarea oricărui coleg este un moment trist pentru noi și eu le mulțumesc tuturor celor care au ales să-și dea din timp o secundă, un minut, o zi din viață pentru acest partid și cred în continuare că noi suntem soluția cea mai bună pentru viitorul României.

Îi aștept pe fiecare, îl aștept pe fiecare român care crede că USR este soluția bună pentru viitorul României alături de noi. E un moment complicat pentru partid.

Așa cum am trecut de multe ori peste momente complicate, o să trecem și peste asta. Am încredere în colegii mei și în solidaritate ”, spune purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Ionuț Moșteanu.

Dacian Cioloș a anunțat lunea trecută că și-a prezentat demisia din funcția de președinte al USR.

Conducerea USR a fost preluată de vicepreședintele Cătălin Drulă, care ocupă poziția de președinte USR cu statut de interimar până la organizarea unui nou congres.

sursă: Mediafax

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax