Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CAZ ȘOCANT în Alba: Fetiță, șantajată de un tânăr, cu poze indecente trimise pe Facebook

Publicat

agresiune fetita

O minoră de 10 ani din județul Alba a căzut în capcana unui tânăr din București. Tânărul de 24 de ani a convins-o pe fată să îi trimită pe Facebook poze cu ea în ipostaze indecente, iar după un timp, când fata a refuzat să îi mai trimită, acesta a început să o șantajeze.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Alba24, că tânărul i-a spus fetei că dacă nu îi mai trimite poze, le va trimite pe cele pe care le are altor utilizatori de internet.

Vezi și VIDEO ȘTIREA TA: Soldat pus să spele cu mopul asfaltul din fața tribunei oficiale, de 1 Decembrie, de la Alba Iulia

Fata a avut puterea și tăria de caracter și le-a spus părinților ce a pățit, iar aceștia au apelat la forțele de ordine. Pe fir au intrat procurorii DIICOT Alba Iulia, care l-au identificat pe tânăr. Este vorba despre B. George Liviu un tânăr din Dâmbovița, dar care locuiește în București.

Acesta a fost ridicat din Dâmbovița și adus la Alba Iulia pentru audieri.  În data de 3 decembrie, magistrații Tribunalului Alba au admis cererea procurorilor DIICOT și au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Tânărul este cercetat pentru pornografie infantilă și șantaj.

Citește și CAZ ȘOCANT în Alba: Fetiță, șantajată de un tânăr, cu poze indecente trimise pe Facebook

Măsura nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Alba Iulia în termen de 48 de ore.

Anchetatorii trag un semnal de alarmă asupra fenomenului, în care tinerii trimit poze în ipostaze indecente unor persoane cunoscute în mediul on-line, iar după devin victimele șantajului.

Potrivit surselor citate, fenomenul este unul în creștere în România, iar anchetatorii îi sfătuiesc pe tinerii aflați în astfel de situație să vorbească cu părinții sau se adreseze oamenilor legii. 

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax