Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Caz ȘOCANT în Galda de Jos. Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o ladă frigorifică. Fiul, principalul suspect

Publicat

YouTube video

Caz șocant pentru poliţiştii din Galda de Jos. Cadavrul unui bărbat de 71 de ani din localitatea Oiejdea a fost găsit în lada frigorifică din locuința sa. Se pare că acesta a fost pus acolo de către fiul său, în varstă de 39 de ani, care le-a declarat poliţiștilor ca l-a găsit pe tatăl său decedat, a intrat în panică și l-a pus în congelator.

Citește și VIDEO: Detalii halucinante în cazul cadavrului descoperit în frigider. Trai în mizerie, bani la saltea roși de șobolani

La examinarea sumară, pe cadavru nu au fost identificate urme de violență.

Necropsia va fi efectuată sâmbătă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții. Față de fiul persoanei decedate a fost luată măsura reținerii, sub aspectul savârșirii infracțiunii de profanare de cadavre. Cercetarile sunt continuate, potrivit IPJ Alba.

decedat lada frigorifica

UPDATE: Polițiștii au fost sesizați cu privire la dispariția bărbatului de către un nepot al acestuia, care la rândul său a fost anunțat de poștaș că bărbatul nu a fost găsit la domiciliu în momentul în care i-a dus pensia. Bărbatul suferea de un handicap sever, nu avea picioare și de deplasa într-un scaun cu rotile. Bărbatul locuia cu fiul său după ce soția și un alt fiu au decedat. 

Cei doi se întrețineau din pensia de handicap a bărbatului. 


decedat lada frigorifica

Polițiștii au fost anunțați de către fiul bărbatului că acesta ar fi plecat din localitate la o rudă. În momentul în care polițiștii au examinat locuința, au găsit cadavrul bărbatului în lada frigorifică.

Ultima dată a fost văzut la începutul lunii decembrie, de către poștaș. 

Vecinii spun că ei nu l-au mai văzut pe bărbat de aproximativ trei luni, dată fiind situația în care se afla.

O femeie povestește că în noaptea de Anul Nou l-a văzut pe fiul bărbatului și l-a întrebat ce face acesta. „Pe acolo cu treaba lui” i-a răspuns. 

Femeia spune că erau foarte retrași și că poștașul era printre singurele persoane care intrau în curte. 

 

YouTube video

Un vecin din localitate spune că el a auzit de la copiii din sat ce s-a întâmplat. 

„Erau numa ei. Maică-sa a murit, s-a aruncat la tren, s-a dezbrăcat în chiloți și s-a aruncat la tren. Eu am fost aici la el acasă, l-am ajutat la treburile gospodărești” spune bărbatul.

Potrivit acestuia, cei doi nu aveau o relație bună. „El (nr. fiul) bea mult și nu îi plăcea să îl vadă cu țigări și băutură. Erau dăți în care pleca și nu-i dădea de mâncare câte trei-patru zile” spune acesta. 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax