Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cazul crimei omului de afaceri din Sibiu ajunge la Alba Iulia. Primul suspect arestat a făcut apel la decizia judecătorilor

Publicat

Ilie Sitariu, unul dintre complicii celor trei bărbați care au comis crima de la Sibiu va fi adus la Alba Iulia. Mai exact, acesta a ajunge miercuri, 22 noiembrie la Curtea de Apel Alba Iulia. 

Sitariu este prima persoană arestată preventiv în cazul crimei lui Adrian Kreiner, afaceristul care deținea o firmă cu punct de lucru și la Cugir.

Mai exact, Sitariu a fost arestat preventiv fiind suspect că i-ar fi ajutat pe cei trei presupuşi autori ai crimei şi tâlhăriei, iar pe unul dintre aceştia l-ar fi sprijinit să plece din ţară.

Drept urmare, după ce magistrații Tribunalului Sibiu au admis propunerea procurorilor, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Însă acesta a făcut apel.

Automat orice apel de la Tribunalul Sibiu se judecă la instanța superioară, Curtea de Apel Alba Iulia.

Dosarul va fi judecat miercuri, 22 noiembrie, iar o ședință este programată pentru ora 13.00.

Reamintim că doi dintre cei trei bărbați suspecți în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu au fost reținuți de polițiștii din Marea Britanie. Anunțul a fost făcut de reprezentații IGPR, duminică, 19 noiembrie.

CITEȘTE ȘI: Doi dintre cei trei suspecți în cazul crimei din Sibiu au fost capturați. Unde se ascundeau Laurențiu Ghiță și Marian Cristian

Este vorba despre Laurențiu Ghița și Marian Cristian. Ghița a se afla în Scoția, iar Cristian în Irlanda de Nord. Aceștia au fost depistați după ce au fost dați în urmărire internațională.

Cel de al treilea bărbat, Cosmin Zuleam încă nu a fost depistat, dar polițiștii fac cercetări pentru găsirea acestuia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax