Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cazul de la Caracal: Cel puţin încă trei victime ale lui Gheorghe Dincă, identificate după petele de sânge din casa groazei

Publicat

c

Ancheta procurorilor DIICOT în cazul crimelor de la Caracal înaintează, fiind identificat profilul ADN al altor cel puţin trei victime ale suspectului Gheorghe Dincă, potrivit unor surse, citate de Adevărul.ro. Femeile trăiesc şi ar fi fost deja audiate de anchetatori.

În urma cercetărilor la fața locului, procurorii au prelevat zeci de probe biologice din casa lui Gheorghe Dincă, în principal pete de sânge. Primele rezultatele primite de anchetatori de la specialiştii în medicină legală indică alte cel puţin trei victime ale lui Gheorghe Dincă, în afara Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu.

Femeile sunt în viaţă, conform surselor Adevărul, şi chiar ar fi fost audiate de către anchetatori.

Una dintre victime este femeia de 49 ani, din Brâncoveni, judeţul Olt, luată de acasă de Dincă, sub pretextul că are să-i dea de lucru în grădină. Ajunsă la imobilul din strada Craiovei, nr. 169, după câteva ore de muncă în grădină, femeia a fost târâtă în încăpere şi violată, dar şi bătută, la final agresorul ameninţând-o că dacă va dezvălui cuiva cele întâmplate o va omorî. Femeia a povestit pe larg calvarul prin care a trecut şi de ce vreme de luni de zile nu a depus plângere împotriva bărbatului.

Celelalte victime ar fi fost de asemenea fete sau femei lipsite de apărare.

Una dintre acestea i-ar fi căzut victimă bărbatului cu mai mulţi ani în urmă, pe când era încă minoră, iar părinţii acesteia îi munceau lui Dincă în gospodărie, aceştia având încredere să o lase pe copilă în preajma lui.

O altă victimă ar fi o fată de etnie romă, cel mai probabil dintr-un cartier din Craiova în care mai mulţi martori spun că l-au văzut pe Gheorghe Dincă „observând” fetele de vârstă mică, vulnerabile, provenind din familii sărace.

Suspectul de crimă a recunoscut că le-ar fi ucis pe Luiza Melencu şi pe Alexandra Măceşanu, nu însă şi violul asupra acestora, despre Luiza Melencu spunând chiar că a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, de două ori, însă cu acordul fetei, a treia oară fata refuzând şi de aici iscându-se o ceartă care ar fi dus la loviturile aplicate de Dincă, în urma cărora fata a căzut, s-a lovit şi a murit.

sursa: adevărul.ro

Citește și Crimele de la Caracal. Dezvăluirile primului avocat al lui Gheorghe Dincă. Detalii noi din anchetă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax