Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cazul fetițelor din Alba bătute cu biciul: Tatăl, trimis în judecată în stare de arest preventiv, pentru violență în familie

Publicat

barbat bici

Constantin Muntean, bărbatul din comuna Stremț care și-a bătut cele trei fiice minore cu biciul, a fost trimis în judecată pentru violență în familie, amenințare și rele tratamente aplicate minorilor.

Dosarul a fost înregistrat în marți, 21 august, pe rolul Judecătoriei Aiud, dar încă nu a primit un termen de judecată. De asemenea, vineri, 23 august, magistrații vor decide dacă bărbatul va rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile, măsură care a fost luată în data de 30 iulie.

Cele trei minore în vârstă de 6, 8 și 11 ani au fost lovite crunt de către tatăl lor, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

CITEȘTE ȘI: IMAGINI ȘOCANTE: Fetițe din Alba, bătute cu biciul de tatăl acestora. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Copilele au fost lovite pe mâini, gât, picioare și pe spate, iar una dintre ele a fost atinsă cu biciul și pe față. 

La sfârșitul lunii iulie, polițiștii Secție 3 Poliție Rurală Aiud, în baza unor informații cu privire la posibile fapte de violență la care ar fi fost supuse 3 minore, de 6, 8 și 11 ani, din Geoagiu de Sus, comuna Stremț, de către tatăl lor, s-au sesizat, din oficiu și au demarat activitățile de cercetare.

CITEȘTE ȘI: Minorele bătute cu biciul de către tată vor fi internate alături de mamă, într-un centru maternal din Alba Iulia

În urma primelor investigațiilor efectuate de polițiști a rezultat că fetele ar fi fost lovite, cu un bici, de către tatăl lor, în vârstă de 43 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice, suferind leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 4 – 5 zile de îngrijiri medicale, după cum rezultă din certificatul medical obținut în urma examinării medico-legale din 29 iulie.

Cele trei copile, alături de mama lor, au fost internate la începutul lunii august într-un centru maternal din Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax