Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cazul poliţistului local din Alba Iulia reţinut pentru hărţuire: I-ar fi transmis fostei soţii mesaje jignitoare

Publicat

sediu politia locala

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Alba a transmis informaţii oficiale, vineri, despre cazul bărbatului de 43 de ani reţinut joi. Reamintim că este vorba despre Marius Rece, şef Birou Circulaţie pe drumurile publice de la Poliţia Locală Alba Iulia. Acesta este cercetat pentru hărţuire, după ce ar fi transmis soţiei, de care este separat, mesaje telefonice cu expresii jignitoare, informând-o că este urmărită de către polițiști.

Citeşte şi Şeful Biroului rutier de la Poliţia Locală Alba Iulia, REŢINUT pentru 24 de ore. Suspect de hărţuire şi ameninţare

Potrivit IPJ Alba, joi, 14 februarie, poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 43 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii hărţuire.

În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că, în perioada august 2018-februarie 2019, bărbatul de 43 de ani, din Alba Iulia a trimis, în repetate rânduri, soției sale, de 37 de ani, din Alba Iulia, de care este separat în fapt, mai multe mesaje telefonice, care conţin expresii jignitoare, totodată informând-o că este urmărită de către polițiști, fapt ce i-a creat victimei o stare de temere.

Faţă de bărbatul de 43 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca vineri, 15 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurilor legale. 

Faţă de bărbat cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărţuire.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax