Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Cazuri sociale, operate la Opticline de doctorul Teodor Holhoș (P)

Publicat


opticline

Clinica Opticline – Dr. Teodor Holhoș se adresează tuturor celor care suferă de afecțiuni oculare, și au nevoie de intervenție chirurgicală sau tratament adecvat.

Din dorința de a oferi pacienților cele mai bune servicii medicale, clinica beneficiază de cele mai performante aparate și specializare continuă pentru echipă.

Operațiile de înlocuire cristalin, cele de cataractă, operațiile laser, pentru reducerea dioptriilor și operațiile de retină sunt cele mai frecvente solicitări, numărul pacienților cu diferite afecțiuni oftalmologice fiind destul de mare.

Clinica Opticline a avut până în prezent peste 37.000 pacienți, și peste 7.000 intervenții chirurgicale. Rețeaua Opticline este prezentă cu clinici de specialitate în Alba Iulia, Turda și Mediaș.

Încă de la deschidere, dr. Holhoș și-a dorit să poată ajunge la pacienții care au nevoie de talentul și specializarea lui, și astfel, nu de puține ori, a ajutat pacienți care au fost în imposibilitate de plată, dar pentru care operația de înlocuire cristalin sau operația de retină ar fi însemnat diferența dintre a avea cum să se întrețină sau nu.

Ori de câte ori au existat pacienți care ar fi putut duce o viață decentă după o operație de cataractă, spre exemplu, clinica Opticline – Dr. Teodor Holhoș, a încercat să ajute, alături de partenerii furnizori de cristaline, pentru a veni în sprijinul cazurilor sociale.

De curând, a fost operat la clinica Opticline un pacient în vârstă de 70 de ani, care locuiește singur și nu are posibilități financiare, și căruia dr. Holhoș a reușit să îi ofere gratuit operația de cataractă pentru al doilea ochi.

De asemenea, s-a putut oferi gratuit o operație unei tinere paciente care a suferit pierderea vederii unui ochi, în urma unui accident casnic.

Pacienta provine dintr-un centru de plasament, și este mama unei fetițe de doar 3 ani. Un alt pacient, provenind de la un centru pentru vârstnici, suferind de cataractă, a fost operat gratuit chiar zilele acestea, iar după Paște este programată operația unui domn, care suferă de cataractă traumatică. Operația îl va ajuta să obțină un loc de muncă.

De multe ori, astfel de cazuri ajută nu doar persoana respectivă, ci întreaga familie, care se bazează pe un potențial venit, imposibil de obținut fără posibilitatea vederii.

Dr. Holhoș a fost întotdeauna alături de pacienții care au avut probleme, alături de comunitatea din care face parte și a transmis întregii echipe dorința de a ajuta cazurile de acest gen.

Unele dintre operațiile cel mai des realizate de către dr. Teodor Holhoș sunt operațiile de înlocuire cristalin, unde prețurile variază în funcție de cristalin (monofocal, bifocal sau multifocal). Variantele cele mai accesibile au prețuri chiar mai mici decât în sistemul public de sănătate, începând de la 1000 lei/ochi.

Pentru pacienții cu o situație materială precară, care depind de vedere pentru a se descurca, clinica Opticline a reușit să ofere gratis aceste intervenții. Dorința de a sprijini comunitatea și pacienții în nevoie este parte din valorile Opticline.

Rețeaua Opticline Dr. Teodor Holhoș a fost înființată în anul 2011, având până în prezent 3 clinici în Alba Iulia, Turda și Medias, și 10 cabinete de optică medicală, în 4 județe.


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

AIUD

Podul peste râul Mureș între Aiud și Ciumbrud va fi consolidat. Investiție de peste 3,8 milioane de lei. Lucrări propuse

Publicat

Podul de peste râul Mureș ce face legătura între Aiud și Ciumbrud va fi consolidat de către Consiliul Județean Alba, printr-o investiție de peste 3,8 milioane de lei. În acest sens, la APM Alba a fost depusă luni solicitarea de emitere a acordului de mediu. Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat depunerea solicitării […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Studenții de la Teologie, în tabără la Mănăstirea Oașa. ASCOR a sărbătorit 30 de ani de activitate

Publicat

Studenți la Teologie din Alba Iulia, membri ai Asociației Studenților Creștin Ortodocși Români (ASCOR) au sărbătorit 30 de ani de activitate a organizației, la o tabără la Mănăstirea Oașa. Au făcut drumeție pe munte, au ajutat în activitatea lăcașului de cult și au participat la cursuri de muzică psaltică. Potrivit reprezentanților Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba […]

Citește mai departe
Publicitate

CÎMPENI

FOTO: Incendiu la un bloc din Câmpeni. Locatari evacuați, un apartament inundat cu fum

Publicat

Pompierii din Câmpeni au fost chemați să intervină, luni seara, pentru stingerea unui incendiu la un bloc din oraș. A luat foc funinginea din interiorul hornului clădirii. Potrivit ISU Alba, locatarii s-au autoevacuat, iar un apartament din blocul respectiv,  aflat pe strada Teiului a fost inundat cu fum. La fața locului intervin echipaje de la […]

Citește mai departe
Publicitate

EDUCAȚIE

Sală de sport la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Alba Iulia. În ce stadiu este investiția de care vor beneficia 800 de elevi

Publicat

Proiectul sălii de sport promise elevilor de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia pare încurcat în clarificări de ordin birocratic. La doi ani după ce Primăria a transmis primele documentații la Compania Națională de Investiții (CNI), încă sunt solicitate actualizări și modificări. Proiectul apare în lista de investiții pe 2020 a primăriei, pentru […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate