Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Cazuri sociale, operate la Opticline de doctorul Teodor Holhoș (P)

Publicat

opticline

Clinica Opticline – Dr. Teodor Holhoș se adresează tuturor celor care suferă de afecțiuni oculare, și au nevoie de intervenție chirurgicală sau tratament adecvat.

Din dorința de a oferi pacienților cele mai bune servicii medicale, clinica beneficiază de cele mai performante aparate și specializare continuă pentru echipă.

Operațiile de înlocuire cristalin, cele de cataractă, operațiile laser, pentru reducerea dioptriilor și operațiile de retină sunt cele mai frecvente solicitări, numărul pacienților cu diferite afecțiuni oftalmologice fiind destul de mare.

Clinica Opticline a avut până în prezent peste 37.000 pacienți, și peste 7.000 intervenții chirurgicale. Rețeaua Opticline este prezentă cu clinici de specialitate în Alba Iulia, Turda și Mediaș.

Încă de la deschidere, dr. Holhoș și-a dorit să poată ajunge la pacienții care au nevoie de talentul și specializarea lui, și astfel, nu de puține ori, a ajutat pacienți care au fost în imposibilitate de plată, dar pentru care operația de înlocuire cristalin sau operația de retină ar fi însemnat diferența dintre a avea cum să se întrețină sau nu.

Ori de câte ori au existat pacienți care ar fi putut duce o viață decentă după o operație de cataractă, spre exemplu, clinica Opticline – Dr. Teodor Holhoș, a încercat să ajute, alături de partenerii furnizori de cristaline, pentru a veni în sprijinul cazurilor sociale.

De curând, a fost operat la clinica Opticline un pacient în vârstă de 70 de ani, care locuiește singur și nu are posibilități financiare, și căruia dr. Holhoș a reușit să îi ofere gratuit operația de cataractă pentru al doilea ochi.

De asemenea, s-a putut oferi gratuit o operație unei tinere paciente care a suferit pierderea vederii unui ochi, în urma unui accident casnic.

Pacienta provine dintr-un centru de plasament, și este mama unei fetițe de doar 3 ani. Un alt pacient, provenind de la un centru pentru vârstnici, suferind de cataractă, a fost operat gratuit chiar zilele acestea, iar după Paște este programată operația unui domn, care suferă de cataractă traumatică. Operația îl va ajuta să obțină un loc de muncă.

De multe ori, astfel de cazuri ajută nu doar persoana respectivă, ci întreaga familie, care se bazează pe un potențial venit, imposibil de obținut fără posibilitatea vederii.

Dr. Holhoș a fost întotdeauna alături de pacienții care au avut probleme, alături de comunitatea din care face parte și a transmis întregii echipe dorința de a ajuta cazurile de acest gen.

Unele dintre operațiile cel mai des realizate de către dr. Teodor Holhoș sunt operațiile de înlocuire cristalin, unde prețurile variază în funcție de cristalin (monofocal, bifocal sau multifocal). Variantele cele mai accesibile au prețuri chiar mai mici decât în sistemul public de sănătate, începând de la 1000 lei/ochi.

Pentru pacienții cu o situație materială precară, care depind de vedere pentru a se descurca, clinica Opticline a reușit să ofere gratis aceste intervenții. Dorința de a sprijini comunitatea și pacienții în nevoie este parte din valorile Opticline.

Rețeaua Opticline Dr. Teodor Holhoș a fost înființată în anul 2011, având până în prezent 3 clinici în Alba Iulia, Turda și Medias, și 10 cabinete de optică medicală, în 4 județe.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

„Revenge porn”: Publicarea imaginilor intime în scopul răzbunării, pedepsită cu închisoare sau amendă. PROIECT

Publicat

Difuzarea sau transmiterea, în orice mod, a imaginilor intime cu persoane identificabile, fără consimțământul acestora, producând suferință, se va pedepsi cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, se arată într-un proiect de lege depus de un senator USR. Proiectul de lege vizează completarea articolului 226 privind „Violarea vieții private” din Legea […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Indicele ROBOR la trei luni a coborât la 3,13%. ROBOR la șase luni, cel mai scăzut nivel din martie

Publicat

BNR

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a scăzut la 3,13%, iar ROBOR la 6 luni, cel mai scăzut nivel din martie până în prezent, potrivit datelor publicate, joi, de Banca Naţională a României (BNR). ROBOR la trei luni a scăzut la 3,13%, faţă de 3,14%, […]

Citește mai departe
Publicitate

AIUD

UPDATE: Acțiune de căutare – salvare la Decea. Mobilizare de forțe pentru găsirea unei tinere de 18 ani dispărute

Publicat

Pompieri, polițiști și jandarmi din Alba au fost mobilizați joi, în jurul orei 18:50, pentru a căuta o fată în vârstă de 18 ani, cu tulburări psihice, pierdută în zona Decea. UPDATE, ora 19:40 – Potrivit IPJ Alba, la data de 18 iulie 2019, în jurul orei 17:38 polițiștii din Aiud au fost sesizați prin […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

”Teroristul” din Jidvei rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Încă nu a fost trimis în judecată

Publicat

anghelidi

Ovidiu Anghelidi, bărbatul din Jidvei cercetat pentru terorism, rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Măsura a fost luată prima dată acum 3 luni, în data de 12 aprilie.  Propunerea de prelungire a arestării preventive a venit din partea de Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate