Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Cazuri sociale, operate la Opticline de doctorul Teodor Holhoș (P)

Publicat

opticline

Clinica Opticline – Dr. Teodor Holhoș se adresează tuturor celor care suferă de afecțiuni oculare, și au nevoie de intervenție chirurgicală sau tratament adecvat.

Din dorința de a oferi pacienților cele mai bune servicii medicale, clinica beneficiază de cele mai performante aparate și specializare continuă pentru echipă.

Operațiile de înlocuire cristalin, cele de cataractă, operațiile laser, pentru reducerea dioptriilor și operațiile de retină sunt cele mai frecvente solicitări, numărul pacienților cu diferite afecțiuni oftalmologice fiind destul de mare.

Clinica Opticline a avut până în prezent peste 37.000 pacienți, și peste 7.000 intervenții chirurgicale. Rețeaua Opticline este prezentă cu clinici de specialitate în Alba Iulia, Turda și Mediaș.

Încă de la deschidere, dr. Holhoș și-a dorit să poată ajunge la pacienții care au nevoie de talentul și specializarea lui, și astfel, nu de puține ori, a ajutat pacienți care au fost în imposibilitate de plată, dar pentru care operația de înlocuire cristalin sau operația de retină ar fi însemnat diferența dintre a avea cum să se întrețină sau nu.

Ori de câte ori au existat pacienți care ar fi putut duce o viață decentă după o operație de cataractă, spre exemplu, clinica Opticline – Dr. Teodor Holhoș, a încercat să ajute, alături de partenerii furnizori de cristaline, pentru a veni în sprijinul cazurilor sociale.

De curând, a fost operat la clinica Opticline un pacient în vârstă de 70 de ani, care locuiește singur și nu are posibilități financiare, și căruia dr. Holhoș a reușit să îi ofere gratuit operația de cataractă pentru al doilea ochi.

De asemenea, s-a putut oferi gratuit o operație unei tinere paciente care a suferit pierderea vederii unui ochi, în urma unui accident casnic.

Pacienta provine dintr-un centru de plasament, și este mama unei fetițe de doar 3 ani. Un alt pacient, provenind de la un centru pentru vârstnici, suferind de cataractă, a fost operat gratuit chiar zilele acestea, iar după Paște este programată operația unui domn, care suferă de cataractă traumatică. Operația îl va ajuta să obțină un loc de muncă.

De multe ori, astfel de cazuri ajută nu doar persoana respectivă, ci întreaga familie, care se bazează pe un potențial venit, imposibil de obținut fără posibilitatea vederii.

Dr. Holhoș a fost întotdeauna alături de pacienții care au avut probleme, alături de comunitatea din care face parte și a transmis întregii echipe dorința de a ajuta cazurile de acest gen.

Unele dintre operațiile cel mai des realizate de către dr. Teodor Holhoș sunt operațiile de înlocuire cristalin, unde prețurile variază în funcție de cristalin (monofocal, bifocal sau multifocal). Variantele cele mai accesibile au prețuri chiar mai mici decât în sistemul public de sănătate, începând de la 1000 lei/ochi.

Pentru pacienții cu o situație materială precară, care depind de vedere pentru a se descurca, clinica Opticline a reușit să ofere gratis aceste intervenții. Dorința de a sprijini comunitatea și pacienții în nevoie este parte din valorile Opticline.

Rețeaua Opticline Dr. Teodor Holhoș a fost înființată în anul 2011, având până în prezent 3 clinici în Alba Iulia, Turda și Medias, și 10 cabinete de optică medicală, în 4 județe.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Carambol cu trei mașini pe DN7 lângă Tălmaciu, provocat de un șofer din Alba. O persoană rănită

Publicat

accident dn7 talmaciu

Un șofer din Alba a fost implicat într-un accident rutier petrecut duminică seara pe DN7, la Tălmaciu II. O persoană a fost rănită. Potrivit IPJ Sibiu, pe DN7, la km 259, Tălmaciu II, sensul spre Sibiu, s-a petrecut o coliziune în lanț, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță. Un camion condus de un bărbat de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Șeful DSU, Raed Arafat: Cursurile de prim ajutor trebuie introduse în programa școlară

Publicat

prim ajutor

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, consideră că trebuie găsită o soluţie de introducere în programa şcolară a cursurilor de prim-ajutor. „Trebuie găsită o soluţie de introducere în programa şcolară, poate să fie treptată. Sunt ţări care fac începând cu prima clasă – cum anunţă la 112, ce spui la 112, după care […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT rutier pe DN 1, la intrarea în Lancrăm dinspre Alba Iulia. Pieton, lovit de un autovehicul

Publicat

pompierii-SMURD

Un accident rutier s-a produs duminică, în jurul orei 19:30, pe DN 1, în zona localității Lancrăm. Din primele informații, un pieton a fost lovit de un autovehicul. SMURD Sebeș intervine la un accident rutier o victimă conștientă în zona Lancrăm, pe DN 1, transmite ISU Alba. Potrivit IPJ Alba, un pieton a fost lovit […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Victor Negrescu: „Românii merită produse de bună calitate, de la alimente, până la medicamente”

Publicat

Legea inițiată de PSD care combate dublul standard Atât noi, cât și copiii noștri, merităm produse de calitate, nu doar același ambalaj. Ne-am săturat de lipsa portocalelor din sucul de portocale, de înlocuirea zahărului cu sirop sau îndulcitori artificiali, dar și să avem margarină în loc de unt. Partidul Social Democrat condamnă cu fermitate aplicarea […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate