Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce ar fi vorbit la telefon Florin Roman și deputatul AUR de Alba, Daniel Rusu, în contextul moțiunii. ”Nu mi-a promis nimic”

Publicat

Liderul AUR, George Simion, l-a acuzat pe deputatul de Alba, Florin Roman, că l-ar fi sunat pe un parlamentar AUR pentru a-și retrage semnătura de pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Potrivit lui Simion, ar fi fost vorba despre deputatul AUR de Alba, Gheorghe Daniel Rusu. 

Florin Roman a negat acuzația și a declarat luni că nu el a fost cel care a sunat, ci că a fost sunat de deputatul AUR Gheorghe Daniel Rusu.

Vezi și Ședință tensionată la Parlament. Lipsă de cvorum privind moțiunea de cenzură a USR și AUR. Parlamentarii PSD au lipsit

„Vă pot face şi proba acestui lucru, nu am sunat nici un parlamentar de la AUR. Am fost sunat de un parlamentar de la AUR şi pot face dovada acestui lucru. Am fost sunat, nu am sunat niciun parlamentar AUR”, a spus Roman.

George Simion, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, a declarat luni că parlamentari de la PNL i-au sunat pe colegii de la AUR şi le-au cerut să îşi retragă semnăturile de pe moţiunea de cenzură.

„Ne-au sunat parlamentarii ca să îşi retragă semnăturile. Florin Roman l-a sunat pe Daniel Gheorghe Rusu, iar Bogdan Gheorghiu l-a sunat pe Florin Puşcaşu”, a susţinut George Simion.

În acest context, Daniel Gheorghe Rusu a precizat că liberalul Florin Roman nu i-a oferit nimic la schimb pentru a-şi retrage semnătura de pe moţiunea de cenzură.

Nu mi-a promis nimic, mi-a spus doar să mă mai gândesc încă o dată. Părerea mea este să nu semnezi, a spus el. I-am spus că am semnat deja şi mi-a spus – eu zic să te mai gândeşti că oricum nu o să treacă moţiunea şi mai povestim”, a afirmat Rusu.

Sursă: Agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax