Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ce îi motivează pe români la angajare. Beneficiile preferate la locul de muncă

Publicat

Dacă în anii trecuţi, românii urmăreau, ca beneficii privind locul de muncă, programul de lucru flexibil și timpul petrecut pe drumul acasă-serviciu, într-un studiu recent este evidenţiat un aspect neluat în calcul de mulți dintre angajatori: masa de prânz.

Potrivit noului barometru lansat de Frames&TrainYourBrain, 24% dintre respondenți au trecut masa de prânz în topul celor mai importante beneficii la angajare.

,,Asigurarea unei mese sănătoase, la prânz, a devenit prioritară pentru mulți angajați, mai ales pentru cei trecuți de 30 de ani. Asta în condițiile în care, în multe zone de birouri, oferta este încă insuficientă”, afirmă Adrian Negrescu, project manager Frames.

În topul beneficiilor la angajare, asigurările de sănătate și abonamentele la clinicile private au fost menționate de 37% dintre respondenți, clasându-se, astfel, pe locul 4 în top.

Potrivit barometrului Frames&TrainYourBrain, pe primul loc în topul beneficiilor menționate de angajați se află, în continuare, pachetul salarial, menționat de 71% dintre respondenți, urmat de soliditatea firmei (43%) și programul de lucru (41%).

În topul mențiunilor urmează asigurările şi abonamentele de sănătate (37%), decontarea transportului (28%), masa de prânz (24%) și mașina de serviciu (18%)

În creștere este şi interesul angajaților pentru traininguri, abonamentele la sala de sport, facilități pentru spectacole și reducerile la diverși parteneri comerciali, potrivit studiului.

Cea de-a treia ediție a Barometrului Frames&TrainYourBrain a fost realizată în perioada 1-10 septembrie, pe un eșantion de 500 de respondenți din tot spectrul economic (oameni de afaceri, angajați din companii, responsabili HR etc). Metoda folosită a fost interogarea online şi telefonică.

sursa: startupcafe.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax