Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ce mai fac tinerii din Alba care au fost pe scenă la „Vocea României”? Planuri, realizări şi speranţe

Publicat

index Este greu să impresionezi niște oameni doar cu vocea ta și mai ales să îi faci să-și dorească să te ajute să evoluezi ca artist. Ei au reușit. Tinerii din Alba care au urcat pe scena de la „Vocea României” și care au mișcat la propriu scaunele antrenorilor, au reușit să impresioneze. Maria Alexievici, Maria Șimandi, Tudor Man și Ruben Ciurpan sunt cei patru tineri din judeţul Alba care au participat la celebrul concurs de muzică și care s-au făcut remarcați și cunoscuți. După terminarea concursului și-au reluat viața, și-au terminat studiile și privesc încrezători înainte, spre un viitor în lumina reflectoarelor.

11745804_845039505571847_8910876233398527355_n Maria Alexievici a fost prima „voce” din Alba care și-a luat inima în dinți și a urcat pe scenă. În urmă cu trei ani spunea că „Vocea României reprezintă o mare oportunitate, o mare șansă, o mare bucurie și o experiență interesantă”. De atunci, a mai făcut ceva schimbări. S-a maturizat, și-a terminat studiile și se orientează spre Vestul Europei.

Spune că după participarea la concurs nu a simțit schimbări majore și că încă se ocupă de muzică.

„Lumea încă mă recunoaște, dar nu am resimțit schimbări majore după participarea la concurs. Fiecare își croiește singur drumul și cred că în rare cazuri <Vocea României> poate fi o rampă de lansare. Mi-am reluat studiile și am absolvit vara aceasta Academia de Muzică <Gheorghe Dima> din Cluj-Napoca, la secția de pian. Momentan am o trupă cu care cânt prin Cluj și sunt foarte fericită. Încă nu am pregătite colaborări, dar drumul e lung și sunt convinsă că nu vor întârzia să apară. Doresc în schimb să-mi măresc orizonturile și pentru asta am decis să mă îndrept puțin si spre Vestul Europei. Încă nu vă pot dezvălui nimic, dar când mi se vor concretiza lucrurile, abia aștept să dau <sfară în țară>”, mărturiseşte Maria.

10525685_954697237915813_8345635136092855006_n Ultima figură din Alba care a impresionat la concurs a fost Maria Șimandi. Aiudeanca a întors, anul trecut, toate cele patru scaune la audițiile pe nevăzute. Și ea s-a ocupat de studii și a terminat clasa a XII-a cu bine, acum se pregătește pentru admiterea la facultate, dar în același timp are în vedere o surpriză muzicală.

„Mi s-a schimbat viața radical după participarea la <Vocea României>. În primul rând, eu eram de obicei mai retrasă, drept urmare mulți dintre foștii colegi de clasă nu m-au auzit niciodată și a fost un șoc pentru ei să mă vadă, brusc, la televizor. Acest concurs a fost foarte important pentru maturizarea mea ca artist și mi-a oferit posibilitatea de a-mi face fani, oameni extraordinari, care mă apreciază și care, sper, în curând, o să îmi aprecieze și muzica. Pentru orice artist în dezvoltare, un concurs de o astfel de anvergură este o rampă de lansare. După concurs am luat lucrurile în ordine și mi-am fixat prioritățile: bacalaureatul, admiterea la conservator și lansarea unei piese. Am trecut cu bine peste Bac, deocamdată studiez pentru admitere, care va fi în septembrie și lucrez la piese. Cum s-ar zice, o să mai auziți de mine”, spune Maria.

A dezvăluit că în momentul acesta nu ar mai participa la alt concurs de muzică, pentru că nu îi plac concursurile.

„< Vocea României> a fost la un alt nivel, acolo ai de câștigat chiar și pentru simplul fapt că ai participat. Pentru mine un artist e un artist, nu există un grad de comparatie în contextul în care fiecare are ceva special. Este extrem de subiectiv acest lucru, nu există o formulă concretă care defineşte talentul sau arta. Eu nu sunt omul concursurilor”, a mai spus Maria.

Citește și VIDEO: Patru finaliste la VOCEA ROMÂNIEI. Tudor Chirilă și Adrian Despot, impresionați până la lacrimi

11701087_1005544646143188_5365727280430527011_n La concurs a mai participat în același an și albaiulianul Tudor Man, stabilit de câțiva ani în București. Se pare că acesta este foarte ocupat și nu a avut timp să ne povestească ce direcție a luat viața lui după concurs. A spus doar că „nu s-au schimbat foarte multe lucruri” și că pregătește o piesă și cel mai probabil un videoclip, deoarece se afla la filmări.

10291741_755112204510184_5882504159488104256_n Ruben Ciurpan a fost și el unul dintre concurenții de la „Vocea României” în echipa lui Tudor Chirilă, la fel ca Tudor Man. Ce a mai făcut după concurs și cum i-a schimbat viața nu am reușit, deocamdată, să aflăm.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax