Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce pedeapsă a primit un hoț care a furat din Primăria Alba Iulia un telefon mobil, bani și câteva carduri bancare

Publicat

Un bărbat care în urmă cu aproape doi ani a furat mai multe bunuri al unei angajate a primăriei Alba Iulia a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia. 

O primă sentință în acest caz a fost dată pe 29 august 2022. Bărbatul se află deja în Penitenciar unde are de executat o altă pedeapsă

Potrivit motivării instanței, în data de 20 noiembrie 2020, ”în intervalul orar 9.40 – 10.10, inculpatul a pătruns în biroul din cadrul Primăriei Alba Iulia, în care își desfășura activitatea persoana vătămată și, profitând de lipsa pe moment a acesteia, i-a sustras din geantă un portmoneu în care se afla suma de 501 lei, documente de identitate, 3 carduri bancare, iar de pe birou un telefon mobil marca Huawei, cauzând victimei un prejudiciu total de aproximativ 2500 lei”.

Pentru faptele sale magistrații Judecătoriei Alba Iulia l-au condamnat la 8 luni de închisoare dar, pedeapsa dată de judecători s-a adăugat la restul condamărilor, iar prin calcul judecătoresc a reieșit pedeapsa de  4 ani 2 luni şi 386 zile închisoare, în regim de detenție.

Decizia nu este defnitivă și poate fi atacată în apel.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax