Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce pedeapsă au dat magistrații Tribunalului Alba într-un caz de consum de droguri. Tânăr, prins cu aproape două grame de 3-CMC

Publicat

Un tânăr din Alba a fost prins de două ori cu droguri la el. În condițiile în care fenomenul vânzării de droguri este unul crescut în județul Alba, cazul în sine nu este unul ieșit din comun. 

Pentru că a fost prins de două ori cu droguri la el s-a ales cu dosar penal și cu o trimitere în judecată. În data de 21 octombrie 2024, magistrații Tribunalului Alba l-au condamnat pentru deținere și consum.

Practic acesta a fost prins doar cu aproape două grame de 3CMC, un drog de sinteză, care  a împânzit județul. În fiecare dosar instumentat de DIICOT Alba care ajunge în instanță apar zeci și chiar sute de tranzacții între dealeri și consumatori care vând 3 CMC.

Inculpatul în cauză a fost depistat în data de 5 august 2023, în jurul orei 2:30, pe Bulevardul Transilvaniei. Atunci se afla la volan și a fost percheziționat. Asupra sa a fost găsită cantitatea de 1,37 grame de 3 CMC.

Patru luni mai târziu, în data de 4 noiembrie, a fost tras iar pe dreapta în jurul orei 5.10. Atunci asupra sa a fost găsită cantiatea de 0.37 grame de 3CMC.

În total, aproape două grame. În dosar nu apar mențiuni că acesta ar fi făcut trafic de droguri și nici că a condus sub influența substanțelor interzise.

Pentru posesie de droguri a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu amânare, de magistrații Tribunalului Alba. Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate