Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ce prezic astrele în 2012 pentru Capricornul Hava, Vărsătorul Dîrzu sau Scorpionul Potor? Horoscopul personalităților din Alba

Publicat

Anul 2012 corespunde Dragonului de Apă din zodiacul chinezesc, un semn al acţiunilor extreme, cu ambiţie, voinţă şi risc. Ne aşteaptă, deci, un an tumultuos, cu planuri curajoase şi proiecte grandioase. Este anul în care se joacă o singură carte, totul sau nimic. Această combinaţie astrală învolburată este semnificativă în 2012, an doldora de evenimente şi, nicidecum în ultimul rând, an electoral.
La ce fel de predispoziţii sunt supuse, de către astre, personalităţile din Alba? Pentru această scurtă analiză, am selectat, fără considerente astrologice, oameni politici şi personalităţi din județ şi, situându-i în graficele zodiacale, am reuşit să umplem căsuţele tuturor zodiilor, mai puţin a uneia, a Fecioarei. Pentru că de la retragerea fostului președinte al PSD, Ioan Rus, nu mai sunt Fecioare în politica județului.

Horoscop politicieni Alba

Berbec: „Bate fierul cât e cald” (Daniel Breaz, 23 martie 1975)

În prima zodie a hărţii astrologice, în Berbec, l-am găsit pe profesorul universitar Daniel Breaz, născut pe 23 martie 1975. Daniel Breaz este doctor în matematică şi unul dintre candidaţii care prezintă şanse mari de acces la funcţia de Rector al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.
Astrele îi promit că anul 2012 nu îi va pune probleme de sănătate, mai ales dacă acesta a scăpat de unele vicii în anul precedent.
Anul 2012 anunţă, pentru Breaz, de asemenea, un salt în carieră. În acest scop, munca şi disciplina sunt cei mai buni aliaţi ai săi. Nu trebuie să neglijeze noi cunoştinţe în afaceri, care sunt posibile mai ales în prima jumătate a anului, dar nu merită nici să întrerupă relaţia cu partenerii vechi.
Breaz va trebui să evite afacerile şi operaţiunile dubioase. O creştere a veniturilor financiare este posibilă în aprilie-mai 2012, iar în noiembrie şi în a doua jumătate a lunii decembrie trebuie să fie cât mai prudent. Mai ales în manipularea banilor.
Pe plan personal, în anul 2012 Berbecul Breaz va fi luat de un val puternic de iubire, iar stabilitatea în dragoste va fi o bază pentru toate celelalte domenii ale vieţii.

Taur: „Câinii latră, caravana trece” (Florin Roman, 22 aprilie 1974)

Vicepreşedintele PNL, Florin Roman, s-a născut pe 22 aprilie 1974, în zodia Taurului. În anul Dragonului de Apă, Taurul Florin Roman se poate aştepta la succese profesionale mai ales în luna februarie. Desi, în general, astrele arată că este puţin probabil să facă un salt important în carieră în 2012, totuși, este posibil chiar să îşi schimbe locul de muncă sau domeniul de activitate. Pentru asta, să nu se întristeze. Toate schimbările vor constitui o bază excelentă pentru succesele din viitor.
2012 îi promite lui Roman primirea unor sume de bani, a unei moşteniri, de exemplu. În perioada martie-aprilie, poate obţine venituri semnificative. Iar, în iunie şi decembrie, ar fi bine să fie mai chibzuit și prudent în afacerile financiare. S-ar putea chiar să fie nevoit să devină arbitru în situaţiile conflictuale. În decembrie, astrele îi recomandă să fie prudent în ceea ce ţine de cunoştinţe dubioase şi aventuri.

Gemeni: „Vorba multă, sărăcia omului” (Alin Cucui, 31 mai 1976; Gheorghe Valentin Rotar, 7 iunie 1964; Mugurel Sârbu, 1 iunie 1969)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În zodia Gemenilor avem 2 primari şi un vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Este vorba despre  Alin Cucui, născut pe 31 mai 1976, Gheorghe Valentin Rotar, primarul oraşului Blaj, născut pe 7 iunie 1964 şi Mugurel Sârbu, primarul oraşului Sebeş, născut pe 1 iunie 1969. Pentru cei trei, anul 2012 pregăteşte fapte mari, pentru că îl vor începe într-o stare de sănătate excelentă. Dar dacă vor începe să îşi risipească energia iraţional, deja la începutul primăverii se vor simţi lipsiţi de puteri.

În 2012, Gemenii Cucui, Rotar şi Sârbu nu vor reuşi să ia stelele de pe cer.Vor obţine avansări în carieră, dar acestea nu le vor schimba cu mult viaţa. Cea mai favorabilă perioadă pentru reuşite pe plan profesional este aprilie-mai 2012.

Şi în tot acest timp, astrele recomandă să încerce să îşi ţină în frâu emoţiile. În plus, irascibilitatea şi agresivitatea pot dăuna relaţiilor cu colegii. Mai ales cu cei din zodia Scorpion. O perioadă deosebit de dificilă în această privinţă este a doua jumătate a lunii august, când tocmai se pregătește toată clasa politică de intrarea în campania electorală.

Financiar, anul 2012 este unul destul de bun pentru Gemenii Cucui, Rotar şi Sârbu, cu venituri stabile şi fără tendinţe de scădere.
Pe plan personal, indiferent cum vor merge relaţiile cu sexul opus în 2012, acestea vor fi, fără îndoială, mult mai bune decât în 2011.

Rac: „Fiecare pasăre îşi iubeşte cuibul” (Sorin Ioan Bumb, 18 iulie 1966)

În zodia Racului îl găsim pe Sorin Ioan Bumb, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba, născut pe 18 iulie 1966. Pentru acesta, anul 2012 se împarte în două: prima perioadă a anului va fi, de fapt, o pregătire pentru cea de a doua jumătate. De-abia această parte a anului va fi punctul culminant. În 2012, Racul Sorin Ioan Bumb se poate aştepta la un salt important în carieră. Poate îşi va schimba locul de muncă, dar nu o va face din cauza problemelor apărute la fostul job sau din cauza pierderii acestuia, ci datorită perspectivelor formidabile oferite de postul nou.
Veniturile lui vor creşte constant în 2012, dar acest lucru nu îi va face pe Racul Sorin Ioan Bumb mai risipitor, dimpotrivă, toate achiziţiile vor fi atent planificate, chiar şi bugetul familial va fi calculat scrupulos. Astrele îi recomandă să strângă cureaua, pentru că va avea cheltuieli la sfârșitul lunii octombrie, începutul lunii noiembrie.
Anul 2012 va fi unul fără probleme de sănătate insurmontabile pentru acest Rac. Pentru a preveni astenia de primăvară şi lipsa de vitamine, este indicat ca el să meargă pe jos zilnic şi să facă sport regulat. Vara există riscul de stres şi epuizare. Toamna, însă, va fi o perioadă frumoasă, când va uita de toate problemele legate de sănătate.
În plan sentimental, nu se întrevăd schimbări. Razele de soare vor pătrunde prin fereastra inimii sale în luna octombrie, dar astrele nu pot preciza cu exactitate ce îi va face inima să tresalte, poate fi chiar și o tentație politică.

Leu: „Obrazul subţire cu cheltuială se ţine” (Ştefan Bardan, 6 august 1962)

Prefectul judeţului Alba, Ştefan Bardan, este născut pe 6 august 1962, în zodia Leului. Astrele îi aduc acestuia, în 2012, o perioadă de stagnare în prima jumătate a anului 2012. Mai mult de atât, în ianuarie-februarie există riscul ca el să fie atras în proiecte dubioase, din care numai cu abilitate va putea scăpa neafectat. Dacă va trece de această perioadă cu bine, mai departe va avea parte doar de reuşite. Afacerile vor merge excelent, parcă de la sine.
Leul Ştefan Bardan nu trebuie să permită prietenilor să se ocupe de rezolvarea problemelor sale financiare, aceştia cu siguranţă vor fi neglijenţi sau neatenţi, îl pot expune, iar consecinţele le va suporta nimeni altul decât el însuşi. În prima jumătate a lunii august, trebuie să acorde mai multă atenţie chestiunilor legate de eventuale moşteniri, asigurări, impozite. În această perioadă, astrele îl vor ajuta în aceste treburi.
Pe plan personal, va fi înconjurat de admiratori, unii mai ligușitori decât alții. Va trebui să învețe câtă încredere să le acorde fiecăruia. Începând cu luna iulie, se va putea aştepta la  admiratori renumiţi şi respectaţi, ceea ce îl va aduce în centrul atenției și va stârni invidii în rândul colegilor și chiar a celor pe care îi consideră prieteni.

Balanţă: „Mai bine varză acră cu-nvoială, decât zahăr dulce cu cârteală” (Teodor Atanasiu, 23 septembrie 1962; Radu Coclici, 26 septembrie 1970; Mihai Horațiu Josan, 27 septembrie 1963)

Printre nativii zodiei Balanţei adie vânturile provocării: preşedintele PNL Alba – Teodor Atanasiu, născut pe 23 septembrie 1962, vicepreşedintele PSD Alba – Radu Eugen Coclici, născut pe 26 septembrie 1970 şi Mihai Horaţiu Josan – primarul oraşului Aiud, născut pe 27 septembrie 1963.
Se pare că aceştia se vor bucura de o sănătate excelentă în 2012, însă în toamnă vor simţi primele semne de oboseală şi epuizare.
Pe plan profesional, anul 2012 este perioada culegerii roadelor activităţii perseverente din 2011. Anul 2012 stă sub semnul creativităţii şi al deciziilor neobişnuite. Schimbări bruște, tensiuni. Vor trebui să facă față unui val de nemulțumiri din partea colegilor.
Astrele recomandă ca, pe plan financiar, Balanţele Atanasiu, Coclici şi Josan să îşi asculte intuiţia, pentru a evita pe cât posibil înşelătoriile. Martie-aprilie este o perioadă favorabilă pentru creşterea venturilor, iar în august vor vedea rezultatele operaţiunilor financiare reuşite. Li se recomandă prudenţă în declarații și mai ales în diverse asocieri. Astrele sunt învăluite în ceață după noiembrie 2012 si nu întrevăd schimbări spectaculoase mai ales pentru cei din prima decadă al zodiei.
Chiar dacă, de regulă, Balanţele Atanasiu, Coclici şi Josan sunt genul de persoane care știu să conducă, în 2012 acestea vor prelua frâiele doar sporadic, în februarie, martie, iunie şi noiembrie.

Scorpion: „Dacă te apropii prea mult de foc, te arzi” (Călin Potor, 12 noiembrie 1959;  Clement Negruț, 17 noiembrie 1964)

Deputatul PDL, Clement Negruţ, născut pe 17 noiembrie 1964 şi deputatul PNL, Călin Potor, născut pe 12 noiembrie 1959 sunt, ambii, Scorpioni.
Cu o forţă psihică inepuizabilă, Scorpionii-deputaţi Negruţ şi Potor au impresia că sunt în stare de orice, în 2012. Cu toate acestea, se recomandă prudenţă, întrucât există riscul unor accidente. Astrele nu se referă numai la accidente de mașină, ci la o plajă mai largă a termenului, chiar și la gafe politice care pot afecta evoluția profesională.
În carieră, anul 2012 nu prevede vreun salt important, dar nici un regres major. În cel mai rău caz, sunt sfătuiți să își pregătească din timp variantele pentru anii următori. În cea mai mare parte a timpului va trebui ca  aceştia să se ocupe de treburile de rutină, este posibil să fie necesară o acumulare de cunoştinţe şi abilităţi noi. Perioada mai şi iunie este foarte favorabilă, aşa că să nu o rateze cumva. După această perioadă succesul ar putea veni, eventual, dar doar pentru cei care se vor dovedi a fi extrem de creativi.
Anul 2012 va fi bun din punct de vedere financiar pentru Scorpionii Negruţ şi Potor, însă este nevoie de multă, multă muncă și o chibzuință în cheltuirea banilor. Iar să încerce să dea o mare lovitură nu merită – cu cât mai mare va fi câştigul instant, cu atât mai mari vor fi pierderile care vor urma.
Ca să vadă că astrele nu sunt chiar aşa de negre, eventualele eşecurile în activitatea profesională şi financiară vor fi compensate din plin de relaţiile cu sexul opus, mai ales cele din familie.

Săgetător: „Nu-i cum gândeşte omul, ci e cum vrea Domnul” (Paul Voicu, 17 decembrie 1962; Alexandru Pereș, 20 decembrie 1952)

Viceprimarul oraşului Alba Iulia, Paul Voicu, născut pe 17 decembrie 1962 şi senatorul PDL, Alexandru Pereş, născut pe 20 decembrie 1952 fac parte din zodia Săgetătorului.
În 2012, Săgetătorii Voicu şi Pereş nu trebuie să îşi supraaprecieze posibilităţile. Dacă nu vor acorda destulă atenţie sănătăţii, poate că vor rezista până în vară, iar mai departe se vor confrunta cu stres, epuizări nervoase sau agravarea bolilor cronice. Aşadar, atenţie sporită! Masajul, yoga şi sportul vor avea un efect foarte bun.
Domeniul profesional arată foarte bine pentru Săgetătorii Voicu şi Pereş. Pronosticul astrologic le promite acestora un salt important în carieră. Săgetătorii Voicu şi Pereş vor fi gata să mute şi munţii din loc. Dar trebuie să fie atenți. În acest an nu sunt recomandate dușmăniile, șicanele, hărțuielile la adresa celor pe care nu îi consideră apropiați și cu atât mai mult a celor cu care au anumite înţelegeri. Ele pot avea efect de bumerang devastator pentru ultima parte a anului.  Prudenţa va fi necesară și în a doua decadă a lunii octombrie, pentru a putea preveni eventualele schimbări de după luna noiembrie.
2012 este un an stabil şi satisfăcător din punct de vedere financiar pentru Săgetătorii Voicu şi Pereş. Atenţie însă la mijlocul lunii octombrie, când este posibil să piardă o sumă mare de bani, pe care vor trebui să o strângă din timp. Cheltuielile neprevăzute îi vor  face mai dependenți de prietenii pe care în timpul anului nu vor trebui să îi neglijeze sau să îi ocolească.
Luna august este o perioadă potenţială de conflicte, din acest moment şi până în decembrie, să fie atenţi cu cunoştinţele noi. Pot apărea probleme chiar şi în relaţiile de durată, dar trebuie să aibă răbdare, căci în noiembrie va începe pentru ei o perioadă favorabilă şi foarte romantică.

Capricorn: „Sfoara pusă-n trei nu se rupe degrabă!” (Mircea Hava, 26 decembrie 1956)

Primarul oraşului Alba Iulia, Mircea Hava, născut pe 26 decembrie 1956, este Capricorn.
Astrele ar indica, pentru 2012, că sarcinile vechi şi situaţia lucrurilor pe plan profesional încep să fie plictisitoare. Acest lucru îi motivează pe Capricornul Mircea Hava să facă schimbări radicale în propriul program de lucru. Să fie mai activ. Va trebui să ia decizii de-abia după ce va asculta mai multe păreri și să fie mai rezervat în a avea încredere în cei care îi dau tot timpul dreptate. Astrele îi recomandă Capricornului să nu sară la luptă înainte să se gândească de trei ori și să nu pună pe nimeni să lupte în locul lui, dacă nu poate să o facă la fel ca el.  Această etapă nouă, care va începe în iunie, îl va aduce pe Capricornul Mircea Hava la începutul lunii octombrie la un nou nivel profesional înalt. Se va simți alt om, mult mai energic și mult mai convins de puterile lui.  Este recomandat ca în acest an să  încerce să evite deplasările primăvara şi vara, mai ales cele în străinătate, costisitoare.
În 2012, Capricornul Hava trebuie să îşi planifice cu chibzuinţă cheltuielile, să fie mai econom şi să se abţină de la achiziţionarea lucrurilor inutile. Noi planuri vor necesită descoperirea unor noi surse de venit şi acest Capricorn îşi va dedica marea parte a timpului căutării acestora.
Sănătatea nu va pune probleme mari edilului nativ din Capricorn, în acest an. Situaţia este mai complicată în sfera emoţională. Capricornul poate ajunge la insomnii şi crize nervoase din cauza muncii excesive şi a somnului insuficient. Dar, la sfârşitul verii, el va înţelege în sfârşit că nu se mai poate aşa şi se va ocupa mai mult de sănătatea lui, deși de-abia după luna august va începe adevăratul stres. Luna noiembrie nu îi va aduce modificări în plan profesional, chiar dacă uneori oboseala îi va crea probleme și stări de nervozitate.

Vărsător: „Soarele răsare pentru fiecare” (Ioan Dîrzu, 1 februarie 1967; Adrian Teban, 2 februarie 1972)

La începutul lunii februarie îi aniversăm pe preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, născut pe 1 februarie 1967 şi pe Adrian Teban, primarul oraşului Cugir, născut pe 2 februarie 1972, ambii din zodia Vărsătorului.
Pentru aceşti Vărsători, anul 2011 a pus deja bazele realizărilor lor pe plan profesional. În 2012, schimbările vor fi favorabile. Să nu le fie frică de noi metode de lucru, noi domenii de activitate, chiar dacă acestea se vor deosebi radical de cele vechi şi vor mira pe toţi cei din jur.
Pe parcursul anului 2012, situaţia financiară a Vărsătorilor Dîrzu şi Teban rămâne stabilă. Este o perioadă foarte favorabilă pentru încheierea contractelor noi şi rezolvarea problemelor financiare în martie şi noiembrie.
Vărsătorii Dîrzu şi Teban se vor bucura de o creştere de popularitate în rândul persoanelor de sex opus, dar vor fi, totodată, obraznici şi conflictuali. Aşadar, succesele vor fi urmate de certuri şi situaţii neplăcute. Abia în toamnă va reveni totul la normal şi îşi vor da seama de câtă răbdare au avut nevoie partenerii lor ca să rămână alături de ei în această perioadă grea.
Este indicat să acorde atenţie sănătăţii chiar de la începutul anului. În caz contrar, la începutul primăverii rezervele lor vor fi epuizate şi acest lucru va avea consecinţe negative în toate sferele vieţii, vor deveni irascibili, tensionaţi. Să lupte cu viciile, să fie prudenţi cu dietele, să încerce să îşi sporească imunitatea, să menţină o alimentaţie echilibrată.

Peşti: „Nu contează cât de repede alergi, trebuie doar să ştii când să porneşti” ( Ion Dumitrel, 20 martie 1958; Elvira Rodica Andronescu, 17 martie 1954; Oana Badea, 4 martie 1970)

În zodia Peştilor îl avem pe preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, născut pe 20 martie 1958, în ultima zi a Zodiei, pe noua preşedintă a ANOFM, Elvira Rodica Andronescu, pe 17 martie 1954 şi, la celălalt capăt al bărcii, în aceeaşi zodie, pe secretarul de stat din Ministerul Educaţiei, Oana Badea, în 4 martie 1970.
Despre aceşti Peşti, astrele dau de înţeles că ei nu se vor simţi tocmai în largul lor, din cauza excesului de treburi şi responsabilităţi cu care vor avea de furcă în acest an. Nemulţumirea, apatia, tensiunea, toate acestea pot duce la stres, care poate provoca, la rândul lui, agravarea afecţiunilor vechi şi apariţia unor boli noi.  De aceea, este recomandat să își distribuie din responsabilități către oamenii din subordine, în care au mare încredere. Cu timpul, viaţa îşi va lua cursul normal şi treptat toate aceste probleme vor dispărea. Astfel, la sfârşitul primăverii, toate aceste probleme vor fi uitate și Peştii vor putea să fie mult mai prezenți în planul decizional.
Anul 2011 a fost destul de greu şi de epuizant pentru Peştii Ion Dumitrel, Rodica Andronescu şi Oana Badea. Acum, în 2012, aceştia vor putea strânge roadele muncii depuse. Îşi vor permite să se lase duşi de val, fără să uite, totuşi, să tragă concluzii din întâmplările anului precedent. În a doua parte a anului vor trebui să fie pregătiți pentru a face față unei lungi perioade de stres, ale cărei roade le vor culege de-abia la sfârșitul lunii noiembrie. În 2012, Peştii sunt favorizați de astre pe plan profesional, dar mai mult datorită faptului că au fost neobosiți și abili în anul care trecut.
Toate lucrurile, mai ales cele începute în februarie-martie, vor merge bine. În 2012 veniturile Peştilor Ion Dumitrel, Rodica Andronescu şi Oana Badea vor fi stabile, nu se prevăd probleme financiare, dar acest lucru nu înseamnă să fie în totalitate nepăsători. Atenţie sporită în perioada aprilie-septembrie, iar din a doua jumătate a lunii iunie şi până la mijlocul lunii august, să fie prudenţi cu cunoştinţele şi relaţiile noi, să nu se aştepte ca acestea să le ofere perspective sau să le aducă beneficii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax