Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce să faci dacă nu ți-a intrat pensia pe card până acum. Anunțul ministrului Muncii, Simon Bucura – Oprescu

Publicat

Ce să faci dacă nu ți-a intrat pensia pe card până acum. Ministrul Muncii, Simon Bucura – Oprescu, a reacționat la aceste informații.

Există încă pensionari care nu și-au primit încă drepturile pe luna ianuarie, în ciuda anunțurilor oficiale cu privire la când intră pensiile pe card în această perioadă.

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, le-a transmis pensionarilor care încă nu și-au primit banii în luna ianuarie să anunțe, pentru că ”tehnic vorbind, banii au fost virați”.

Ce să faci dacă nu ți-a intrat pensia pe card:

  • ”Cei care nu ați primit, vă rugăm să ne spuneți. Tehnic vorbind banii au fost virați. Toți pensionarii care își primesc banii pe card trebuie deja să fi intrat în posesia lor”, a spus Simona Bucura Oprescu la România TV.

Ministrul se laudă că pensiile au crescut

”Pe data de 17 a fiecărei luni, toți pensionarii care primesc prin poștă banii o să îi primească deja acasă. Apoi, fiecare pensionar ar trebui să se uite pe cuponul de pensie pentru că sunt sume semnificative.

Să se uite și să vadă diferența dintre pensia din decembrie și pensia din ianuarie. M-am uitat, atât pe cupoanele părinților, cât și pe cele ale cunoscuților și într-adevăr sunt creșteri semnificative ale pensiilor!”, a declarat Simona Bucura Oprescu.

În realitate, nu este vorba despre o majorare ci despre corectarea inflației. Concret, puterea de cumpărare a pensionarilor nu a crescut, chiar dacă cifrele de pe talonul de pensie sunt mai mari.

Pensia anticipată fără penalizări: O categorie de români se pot pensiona cu 5 ani mai devreme. Pensionarea cu penalizare dispare

Reamintim că reprezentanții Casei Naționale de Pensii au informat că plata pe card a pensiilor urma să se facă în perioada 11 – 12 ianuarie, arată un comunicat al Ministerului Muncii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax