Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce spune primarul din Ciugud, Gheorghe Damian, despre anunțul PNL că nu va nominaliza un candidat liberal la primărie

Publicat

Primarul din Ciugud, Gheorghe Damian, a reacționat după comunicatul de miercuri al președintelui executiv al PNL Alba, Ion Dumitrel, în care acesta a anunțat că liberalii nu vor nominaliza un candidat la primăria comunei. 

Damian a anunțat pe contul său de Facebook că nu se înscrie în nici un partid și că rămâne independent. ”Doresc să spulber și zvonurile privind o candidatură într-o altă localitate” a adăugat primarul, după speculațiile apărute în spațiul public privind o candidatură la fotoliul de primar al municipiului Alba Iulia. 

Citește și: Troc de imagine: PNL îl susține pe Gheorghe Damian la primăria Ciugud. Ion Dumitrel spune că liberalii nu vor avea alt candidat

”Sunt și RĂMÂN INDEPENDENT! Voi fi mereu doar DEPENDENT DE CIUGUD!
Acesta este răspunsul sincer pe care îl ofer tuturor celor care m-au întrebat în legătură cu viitorul meu politic.

După excluderea din PSD și dezamăgirea amară pe care am simțit-o cu privire la mediul politic din România, am decis că pentru mine politica este un subiect închis.

Va rămâne închis și prefer să consum timpul alocat până acum politicii în sprijinul oamenilor din Ciugud. Singura politică pe care o îndrăgesc și pe care o voi face mereu cu sufletul deschis este politica cetățeanului, politica oamenilor.

În legătură cu mesajul domnului Ion Dumitrel privind faptul că PNL nu va propune un candidat la Primăria Ciugud ca formă de respect față de performanța administrației locale, nu pot decât să îi mulțumesc unui OM care înțelege că politica adevărată este despre nevoile oamenilor și dezvoltarea comunităților pe care le reprezentăm.

Îl respect pe domnul Dumitrel, la fel cum îi respect pe colegii mei primari, indiferent de culoarea politică pe care o au. Am spus mereu și nu mi-e frică să recunosc deschis că există oameni în PSD, PNL, USR, ALDE, Pro România, PMP sau alte formațiuni politice pe care îi apreciez și îi respect.

Îi respect pe aceia care știu să fie cu adevărat oameni, nu politruci.

Și pentru că în aceste zile Ciugudul este din nou în prim plan, vă spun că în spatele reușitei noastre este o muncă de echipă la care au contribuit colegii din administrația locală, cetățenii și, nu în ultimul rând, consilierii locali, care, indiferent că sunt PSD, PNL sau ALDE, au pus interesul Ciugudului pe primul plan.

Le mulțumesc pentru colaborarea și implicarea lor, dar mai ales că au înțeles că politica noastră, a tuturor, este doar interesul oamenilor din Ciugud.

Doresc să spulber și zvonurile privind o candidatură într-o altă localitate și vă spun că inima și sufletul meu sunt în Ciugud și aici vor fi mereu!

În speranța că mesajul meu a fost clarificator, vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și vă asigur că rămân INDEPENDET, dar DEPENDENT de Ciugud!” a postat acesta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 22.07.2020 at 18:23

    Omule, imi place ca deocamdata esti foarte hotarat. Dar peste timp sa nu uiti ce ai spus, ca o sa iese la iveala si atunci va greu sa te explici. Sper sa nu fie asa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax